Jump to content

Kuroko’nun Basketbolu ile Gerçek Basketbolun Karşılaştırması


Skadi

Önerilen İletiler

Kuroko’nun Basketbolu ile Gerçek Basketbolun Karşılaştırması Yapıldı

 

kuroko-no-basuke.jpg

Geçtiğimiz günlerde eğlence amaçlı videolar hazırlayan Daniel Luu bir arkadaşıyla beraber Kuroko no Basuke animesinden esinlenerek Kuroko’nun Basketbolu ile gerçek hayattaki basketbol arasında bir karşılaştırma yaptı. Bazı özel efektler kullanılarak hazırlanan videoda eğlenceli görüntüler ortaya çıktı.


 

 

Düşününce birçok spor animesinde bu denli abartılı ve artistik hareketler görmek mümkün. Sizin sevdiğiniz spor animeleri hangileri, izlediğiniz serilerde abartıya kaçtığını düşündüğünüz sahneler var mı?

 

Kaynak:AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Harbiden çok güzel bir şey yapmışlar işte böyle abartı animeleri hiç sevmem zaten kuroko no basketi izleyince de bu duygularla izledim bırak basketbol oynamayı adamlar koşmuyorlar bile direk ışınlanıyorlar. Ama anime işte adı üstünde heyecan katmak için oluyor yani.  ^_^  Çok spor animesi izlemedim ama Kuroko No Basket ve Free izledim. Free de böyle abartı falan yok olması gerektiği gibi her şey.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kuroko'da bu tür hareketler falan aslında cidden tam shounen'lik. Hani spor animesi yapacagınıza vurdulu kırdılı birşey yapın yani :D Neden bilmiyorum ama biri pas atıyor, hemen cafcaflı bir isim vesaire, hadi oradan da ışıklı efektler katalım falan :D  Ya alt tarafı pas attı pas :D 

Yada son dakikalara gelmişiz, saniyeler yani herif yarım saat bize konuşma yapıyor :D veya rebound yaparken destan yazıyor yani, anlam veremiyorum :D Maçın ortasındasın yani :D 

Video inanılmaz olmuş yani, tüm gerçekçiligini ortaya dökmüş :D 

 

Yani kısaca spor animesi izlemek istiyorsanız Haikyuu, falan izleyin. Size en iyi tavsiye edebilecegim o. Türünün en iyisi.

Olmadı yowamushi pedal izleyin, çeşitlilik olur en azından :D Hani daha daha gerçekçilerini arıyorsanız beysbol animesi falan izleyin, diace, major vesaire.  Kuroko'yu ciddiye alıp izlemeyin yani.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Cok guzel olmus ya :D

 

Fakat ben burada yazan arkadaslarin aksine Kuroko'yu gayet severek izliyorum, abartili olmasi batmiyor bana cunku anime izlerken pek bir gercekcilik aramiyorum. Anime zaten fantezi dunyasina giris :D gerek spor animesi olsun, gerek baska bir turu olsun yine de bu abartilar izlettiriyor. yani eger realistlik arasaydim acar nba maclarini izlerdim^^ tabi benimde gereksiz buldugum durumlar var. Ornegin tek bir mac 3-4 bolum suruyor ve bolumun cogu adamlarin iclerinden gaza gelmesiyle geciyor.. bu durum biraz bayiyor tabi ama yinede seviyorum ben Kuroko'yu. Zaten en basiti ordaki Midorima gercek olsaydi peygamberligini ilan ederdi. Agzinizin tadiyla izleyin hani izlerken surekli bu cok abarti bu cok imkansiz diye dusunurseniz kendinize eziyet edersiniz, izlemeseniz daha iyi olur. 

 

Izledigim spor animeleri icinde bir diger abarti hareketler bulundurani Haikyuu sanirim. Kuroko'ya gore cok daha realistik ama yine de ondaki bazi hareketlerde gercek-disi :D tabi dedigim gibi, beni bu durum rahatsiz etmiyor

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.