Jump to content

Kuroko no Basuke Sapığına Hapis


free word

Önerilen İletiler

Kuroko no Basuke Sapığına Hapis Cezası Verildi


kuroko-no-basuke.jpg


Kuroko no Basuke mangakası Tadatoshi Fujimaki’ye hidrojen sülfit içeren bir sıvının da içinde olduğu tehdit mektuplarını gönderen Hirofumi Watanabe’nin yakalandığından daha önce bahsetmiştik. Geçen ayki duruşmada savcılık, zanlının kurbanlarına korku salmasına ek olarak neden olduğu zararlar için tazminat da ödemediği ve yaptıkları için hiçbir pişmanlık belirtisi göstermeyip, tekrar bu tür suçları işleme olasılığının yüksek olduğu gerekçesiyle Watanabe için 4 yıl 6 ay hapis istemişti.


Şimdiyse Watanabe için artık hüküm zamanı. Tokyo Bölge Mahkemesi yargıcı Iwao Maeda tarafından Watanabe’ye, savcılığın istemi doğrultusunda 4 yıl 6 ay hapis cezası verildi. İşlediği tüm suçları kabul eden Watanabe, “Onlar için sorumluluk almak imkansız” dediği kendisine her zaman kötü davranmış olan ailesine karşı en iyi intikam yolunun bu olduğunu belirterek “Cezaevinden çıktıktan sonra, bu anlamsız hayatıma son vereceğim.” cümlesini de sözlerine ekledi.


Geçen yıl aralık ayında yakalanan zanlı ilk duruşmasında tüm suçları kabul etmiş ve verilecek her türlü cezanın kabulü olduğunu söylemişti. Önceki haberimizde de bahsettiğimiz üzere tüm bunları kıskançlık yüzünden yaptığını söylemiş olan Watanabe, bu suçları işlemeden önce kendisini öldürmek istediğinden bahsetmişti.


Fujumaki’nin başarılı kariyeri ile kendi hayatını karşılaştırıp, “Onu bir şekilde canından bezdirip; bunalıma sokmayı başarabilirsem, belki onu da benimki gibi bir intihar yolculuğuna sürükleyebilirim” diyen Watanabe’nin aldığı bu cezadan sonra umarız mangakalara yönelik bu tür olaylar artık son bulur.


Kaynak:AnimeFantastica


P:S: Konuyu nereye açıcağıma karar veremedim, bilemedim buraya açtım fakat sanki japonya bölümüne daha  çok gider sanırsam yani doğru yeer taşınsın lütfen :D


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.