Jump to content

Merhaba

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar ben ban yemeye doymayan üyeniz BerqQ. Muhakkak tanımayanlar vardır hemen kısaca kendimi tanıtayım ;

Adım Berat (Cyber) , 17 yaşındayım bilgisayar oynamayı , müzik dinlemeyi , trollemeyi , sohbet etmeyi kısaca her türlü fantaziyi çok seven birisiyim. Nickim ismimin ilk 3 harfine '' qQ '' ekleyerek bulunmuş orçinal bir nickdir.
Zeki anime karakterlerinin olduğu animeleri çok severim favori animelerim;
-No Game No Life 
-Death Note
-Code Geass
Dinledigim müzik türlerinden 2 tane örnekte veriyim.

Edit: 1. müziği yanlış koymuşum  :mellow: 

League of legends , Goley , Osu , Onigiri ve bir çok online oyun oynuyorum.

Diyeceklerim bu kadar bye.

Zaten tanışma konum yoktu şimdi oda oldu mutluyum ,huzurluyum   :cheer3-onion-head-emoticon: 

Aslında kendimi başka biri olarak tanıtıp erdemin ifşa etmesini beklicektimde neyse   :ph34r: 

• Replies 27
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Merhaba arkadaşlar ben ban yemeye doymayan üyeniz BerqQ. Muhakkak tanımayanlar vardır hemen kısaca kendimi tanıtayım ; Adım Berat (Cyber) , 17 yaşındayım bilgisayar oynamayı , müzik dinlemeyi , troll

sanırsam o benim :D   işsizsin, hoş geldin demiyorum sana artık zaten skypete konuşup duruyoruz :P FCke tekrar  yazıyorum seni itiraz kabul etmiyorum  B)   hazoda etkisi  sanırsam 

Hoş gelmedin. Gitmekte özgürsün.  Nickini sevmedim. Sevdiğin animelerden nefret ederim. Dinlediğin müzikler iğrenç. Oynadığın oyunlar berbat.  Bu hesabı da banlat.  İstenmiyorsun. Git sınava çalış sen

Guest Leffwn

Birinin durumundaki yorumunu görünce şüphelenip bakmadım değil  :rolleyes:  :hi-onion-head-emoticon:

Hım eski üyelerdensin demek, ben buraların yenisiyim pek bilmiyorem, kusura bakmayın ajsajsjasjas

Ben senin adını nickinden dolayı Berk sanmıştım aslında asf

Neysem, ben Melike. Tanıştığıma memnun oldum Berat, yeni hesabınlan hoşgeldin ^-^

Birinin durumundaki yorumunu görünce şüphelenip bakmadım değil  :rolleyes:  :hi-onion-head-emoticon:

sanırsam o benim :D

işsizsin, hoş geldin demiyorum sana artık zaten skypete konuşup duruyoruz :P

FCke tekrar  yazıyorum seni itiraz kabul etmiyorum  B)

Bi saniye madem yeni üyelik açacaktın neden eskisini banlattın?

hazoda etkisi  sanırsam 

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.