Jump to content

Muhteşem Bir FMA Brothers Piyano Coverı


FuneraireS

Önerilen İletiler

Animeyi İzleyenleri Duygulandıracak Muhteşem Bir FMA Brothers Piyano Coverı

 

 

 

Fullmetal Alchemist’te en öne çıkan OST’lerden biri şüphesiz ki Brothers’dır. Michiru Oshima tarafından bestelenen bu eşsiz parça, başta keman ve piyano gibi enstrümanlar olmak üzere şimdiye kadar pek çok anime sever tarafından coverlandı. Piyano coverları arasından en iyilerden biri ise bu hafta gerçekleştirildi. 10 yıldır piyano çalmakta olan, bu sayede anime ve vocaloid tutkusunu mümkün olabildiğince insanla paylaşmaya çalışan ~ishter-kun~ adıyla Youtube’da belli bir hayran kitlesine ulaşan sanatçı muhteşem bir FMA Brothers piyano coverına imza attı.

 

Sanatçı, Code Geass, Fullmetal Alchemist, Cowboy Bebop, Angel Beats!, Clannad gibi animeler izlerken anime hayranlarının hissettiklerini herkesin hissetmesini istediğini söylüyor ve bu şekilde neden animeleri bu kadar sevdiğimizi herkesin anlayabilme ihtimalinin olduğunu belirtiyor. Kendisinin diğer çalışmalarına da youtube videosu sayesinde kanalına ulaşarak göz atabilirsiniz.

 

Sizce de anime sevgisi kazanmanın en güzel yolu “şu şunu yenmiş, bu bu bunu dövmüş”ten çok arkasındaki büyük sanatı anlamak değil mi?

Kaynak:AnimeFantastica.

Kendi yorumum ise bu animeyi izlemiştim ve gerçekten bu kadar güzel bir cover olamazdı..Duygulandırdı..Dinlemenizi tavsiye ederim.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.