Jump to content

Strobe Edge Live Action Yan Kadrosu Belli Oldu


Evallark

Önerilen İletiler

Yuuki Yamada, Arisa Satou, Jingi Irie ve Yuina Kuroshima'nın Strobe Edge Live Action'unda yan kadroda yer aldıkları bu ay duyuruldu.


 


cast2.png


 


Sırasıyla Yuuki Yamada Takumi Andou'yu, Arisa Satou Mayuka Korenaga'yı, Jingi Irie Daiki Korenaga'yı ve Yuina Kuroshima da Mao Sugimoto'yu canlandıracak. 


 


 


cast1.png


21 yaşındaki aktör Souta Fukushi ve 21 yaşındaki aktrist Kasumi Arimura, Io Sakisaka'nın genç, romantik mangası Strobe Edge'de baş karakterleri oynayacaklar. Okulun havalı genci Ren Ichinose'yi canlandıracak Fukushi, rol teklifi gelmeden önce bile manga serisinin 'büyük hayranı' olduğunu söylüyor. Arimura kısa saçlı ana karakteri oynayabilmek için saçlarını 20 cm kestirdi.


 


İki oyuncu da geçen yıl NHK kanalının uzun dizisi Amachan'da boy göstererek büyük çıkışlarını yaptılar. İkisi de 2014 yılının yarısı için Oricon'un Ümit Vaadeden Aktör ve Aktrisler sıralamasında 1.sırada yer aldılar. İkili birbirleriyle dördüncü kez başrolü paylaşırken bu, ikisinin birlikte göründüğü ilk film olacak.


 


Bu, Sakisaka'nın 4.5 milyon kopya satan 'geleneksel okul romantizm' hikayesinin ilk film uyarlaması olacak. Shoujo manga, 2007'den 2009'a kadar Bessatsu Margaret'de yayınlandı. Viz Media manganın 10. ve sonuncu cildini, Kuzey Amerika'da Mayıs ayında yayınladı. Manganın hikayesi:


 


'Her neyse, aşk ne?'


Ninako Kinoshita'nın arkadaşları ona tek şey söyler ama Ninako bu gizemli hissin gerçek olup olmadığını merak eder. Yakışıklı, bütün kızların bayıldığı esrarengiz çocuk Ren Ichinose ile tanıştığında, hayatı beklenmedik bir şekilde ters döner. Ren, sadece birkaç kelime ve gülümseme ile Ninako'nun dünyasını değiştirir...


 


strobeedge_v01_ch01_p000a.jpg


 


Fukushi, Toshokan Sensou'nun live actionunda Satoshi Tezuka ve Sukitte Ii Na Yo'nun live actionunda Yamato Kurosawa olarak oyunculuk sergilemişti. Ayrıca Muneyuki Kaneshiro ve Akeji Fujimura'nın Kami-sama no Iu Sensou mangasının 15 Kasım'da çıkacak live action uyarlamasında da başrolde. Arimura ise Studio Ghibli'de bu yazın filmlerinden Omoide no Marnie’nin ana karakteri Marnie'yi seslendirmesini yaptı. 


 


Manga, orjinal adıyla Amerikan Kütüphane Derneği'nin (American Library Association, ALA) Genç Yetişkin Kütüphane Hizmetleri Derneği kolunun (Young Adult Library Services Association, YALSA) Gençler için Ünlü Resimli Romanlar 2014 listesinde yer aldı. Sakisaka şuan sırayla Bessatsu Margaret'da diğer mangası Ao Haru Ride'ı, ondan ilham alınan ve yazın gösterilen animesini ve Aralık'da çıkacak live action filmini yayınlatacak.


 


Yönetmen Ryuuichi Hiroki, Strobe Edge film çekimlere Ocak ayında Niigata'da başlayacak ve film 2015 Mart ayında Japonya'da gösterilecek.


 


Alıntı: Animenewsnetwork

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.