Skadi 475 Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Ikkitousen: Extravaganza Epoch OVA’nın İlk Tanıtım Videosu Yayımlandı Ikkitousen: Extravaganza Epoch OVA Görseli Ikkitousen: Extravaganza Epoch OVA’nın ilk tanıtım videosu Yui Sakakibara tarafından seslendirilen kapanış parçası “Endless Fighter” ile birlikte yayımlandı. http://www.youtube.com/watch?v=o15a683B6gg “Romance of The Three Kingdoms” hikayesinin günümüz Japonya’sına uyarlanmış şekli olan Yuji Shiozaki’nin ecchi türündeki manga serisi, Wani Books’un Comic Gum dergisinde 2000 yılında yayımlanmıştır. Toplamda 21 ciltten oluşan manganın ilk anime adaptasyonu 2003 yılında J.C. Staff tarafından yapılmıştır. Bunun dışında üç anime serisi daha olan Ikkitousen’in OVA ve özel bölümleriyle birlikte oyunları ve online radyo programları yapılmıştır. Genel olarak animenin konusuna değinirsek; yetenekli kız ve erkek öğrencilere sahip yedi okul birbirleriyle sürekli savaş içindedir. Bu öğrencilerin hayatları ve kaderleri Sangokushi Dönemi’ndeki savaşçıların ruhlarının ve kaderlerini içeren tuhaf mücevherler tarafından yönlendirilir. Japonya’ya yeni taşınan Sonsaku Hakufu isimli kızın kaderindeyse; mücevherindeki ruhun yedi ülkeyi birleştirdiği gibi, bu düşman yedi okulu birleştirmek yazılıdır. İşte tam da burada, bu kader zincirlerini kırarak kahramanlarımızın kendi hayatlarını yaşamak için verdikleri mücadele başlar. Kaynak:AnimeFantastica Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış 302 Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 isminin anlamlarını araştırdım. ikki tousen-> "binlerce atlıyı yenebilecek süvari" anlamına geliyormuşexravaganza dominosun bi pizzası olmakla beraber mükemmel gösteri anlamımna geliyor. ayrıca savurhanlık ölçüsüzlük anlamıda var.epoch'da çağ, devir anlamına geliyoreğer ecchi ise izlemek isterim doğrusu. Link to post Share on other sites More sharing options...
free word 403 Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 isminin anlamlarını araştırdım. ikki tousen-> "binlerce atlıyı yenebilecek süvari" anlamına geliyormuşexravaganza dominosun bi pizzası olmakla beraber mükemmel gösteri anlamımna geliyor. ayrıca savurhanlık ölçüsüzlük anlamıda var.epoch'da çağ, devir anlamına geliyoreğer ecchi ise izlemek isterim doğrusu.anime serisinin(3 sezon) bolca ecchi öğe barındırdığını söyliye bilirim :) Nitekim ben sadece 1. sezonu izledim :ph34r: Link to post Share on other sites More sharing options...
exista 8 Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Psp oyununu görmüştüm ve oynancaklar listemde, sırf ondan dolayı animesini izlencekler listeme almıştım iyi 3. sezonda tam olarak bir bitsin o zaman combo izleme yapabilirim :, Link to post Share on other sites More sharing options...
kennet 53 Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Aha Geliyor geliyor :D Ecchi geliyor :D free word 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
AlmightyAA 52 Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 extravaganza = bigger boobiiieeees Link to post Share on other sites More sharing options...
MayuriNeko 0 Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 ilgilenen Arkadaşlar videolar hatalı ilk seri normal tamam ikinci seri bölümler karışk üçüncü seri ise ilk seri ile aynı :) ilgilenenlerin bilgisi olsun umarım birgün hatalar düzelir :( ayrıca normalde 4 seri - ova ve specialler var normalde Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampir Girls 2 Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 Güzele Benziyor Hep Savaş Olmasın Lütfen :) Fazla Olmazı Sıkıcı Gelir Hani Tam Savaşa Başlarlar Ya Ozman Öbürkü Bölüme Geçeriz O Sıkıcı Oluyor Beklemesi Fln Heycan Kalıyo Hayal Kırıklığı Oluyor Yinede Bu Animeye Çıkardığınız İçin Arigato Gozaiması :) Link to post Share on other sites More sharing options...
alein 29 Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 bu animenin sitede ilk 3 sezonu var.ama 4.sezonu yok keşke onuda çevirip koysalardı.çok araştırdım ama tr alt yazılı bulamadım.4.sezonu tr alt yazılı olan bir site bilen var sa bi zahmet bilgilendire bilir mi beni. Link to post Share on other sites More sharing options...
£ɱŔ£Қה¥Ŕ 202 Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 Abicim bu Japonlarda ne hayal gücü varmış bole. :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts