Jump to content

Ardı Ardına One Piece 3D2Y Videoları


free word

Önerilen İletiler

Ardı Ardına One Piece 3D2Y Videoları Geliyor

one-piece-3d2y.jpg

Kısa bir süre önce farklı tanıtım videoları yayımlanan One Piece 3D2Y reklama devam ediyor. One Piece 3D2Y özel bölümü için Toei Animation tarafından ardı ardına 3 tanıtım videosu yayımlandı. One Piece 3D2Y özel bölümünün tema müziği ise; bu 3 tanıtım videosunun arka planında çalan AAA’in “Next Stage” adlı parçası. Parça 17 Eylül’de AAA’in 42. single albümü “Sayonara no Mae ni“de yer alacak.

One Piece’in 15. yıl dönümü şerefine yapılan bu özel olmaktan çok gizemli bölüm daha önce ne mangada ne de animede gösterilmemiş tamamen orijinal, yeni bir çalışma olacak. Bu özel bölüm Luffy ve mürettebatının çözmek zorunda oldukları “3D2Y” koduna odaklanacak. Marineford Savaşı’ndan sonraki, mürettebatın iki yıllık eğitim dönemini anlatacak olan bölüm; ayrıca Luffy’nin Rayleigh ile birlikte Rusukaina Adası’nda yaptığı gizli eğitimden de bahsedecek.

One Piece’in mangakası Eiichiro Oda’nın şaşırtıcı sonu yüzünden kesinlikle izlememizi tavsiye ettiği bu iki saatlik özel bölüm 30 Ağustos’ta Fuji TV’de yayımlanacak.

Kaynak:Animefantastica

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.