Huseyinekrem 169 Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=bU839uXk6oA olay bundan ibaret.buda aradaki olmayan farkı gösteren resim: İyi seyirler, kolay gelsin! Yuuko Aika 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
AlucardHell 285 Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 har diskte bayaa yer açılır artık Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Atakan ~ 120 Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Evet yararlı bilgi açıkcası. Teşekkürler. ^^ Bir sorum olacak yalnız... Animeleri hangi siteden indiriyorsunuz -.-' Tek indiremeyen ben miyim abi? akod86 and brkee.jp「えげ」 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
free word 403 Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Evet yararlı bilgi açıkcası. Teşekkürler. ^^ Bir sorum olacak yalnız... Animeleri hangi siteden indiriyorsunuz -.-' Tek indiremeyen ben miyim abi?hayır değilsin bende internetten üzerinden izliyorum indirmek istiyorsan çeviren fansubun sitesinden indirip ya da İDM ve benzeri programlarla indirebilirsin :) brkee.jp「えげ」 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
extreme 197 Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Bence yok öle bir dünya animenin boyutunu düşürünce kalitesi azalmıyor denmesi saçma arka planda illa ve sesde illa oynama olr ve bana kalırsa daha erken bozulur bu videolar 300 mb üssü bir dosyayı gerçekten 118 mb kayıpsız düşürüşmesi mantıklı geliyormu free word 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Yuuko Aika 40 Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Bence yok öle bir dünya animenin boyutunu düşürünce kalitesi azalmıyor denmesi saçma arka planda illa ve sesde illa oynama olr ve bana kalırsa daha erken bozulur bu videolar 300 mb üssü bir dosyayı gerçekten 118 mb kayıpsız düşürüşmesi mantıklı geliyormu Açıkçası eskiden 3-4 gb olarak indirdiğim filmleri şu an 1gb'dan daha düşük boyutlarla indirebiliyorum ki görüntü-ses kalitesinde de bir problem olmuyor. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin torotoro 471 Posted August 27, 2014 Forum Admin Share Posted August 27, 2014 Megui'de bir sürü filitre ve çeşitli kodekler kullananlar bile kalitenin düşmesini engeleyemezken amatör bir encode programının bu işlemi yapmasının mümkünatı yok. Zaten siz re-encode yapıyorsunuz her türlü kalite değişir. Eklediğiniz resimde orijinal kısmın renkleri daha parlak gözüküyor sanki ayrıca görüntü kalitesinin bozulup bozulmadığını hareketli sahnelerde daha iyi anlarsınız. extreme 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
denizakkas13 45 Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Megui'de bir sürü filitre ve çeşitli kodekler kullananlar bile kalitenin düşmesini engeleyemezken amatör bir encode programının bu işlemi yapmasının mümkünatı yok. Zaten siz re-encode yapıyorsunuz her türlü kalite değişir. Eklediğiniz resimde orijinal kısmın renkleri daha parlak gözüküyor sanki ayrıca görüntü kalitesinin bozulup bozulmadığını hareketli sahnelerde daha iyi anlarsınız.ben aynı resmin ortasına kırmızı şerit çektiğini düşünüyorum, ama mutlaka kayıp olur. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
extreme 197 Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Siyehbeyaz a katılıyorum bu işin professionel açısı bile zorken amatör programla kalite fark etmeden düşürmek olmaz ztn kalite fark etmese niye en başında düşük boyutlu çıkarmak varken 300 500 mb gibi bölüm başı fansub çıkarsınlar online izleyenler için fark olucağını sanmam genelde çünkü online izleme sitelerin bir kısmı görüntüyü biraz kısıp yada bozuyr ondan size 720 kalitesiymiş gibi geliyor ama öle değil şuan izlediğniiz bir filmin hd diye 1 2 gb indirirken aslında onun true hd s 30 40 gb kadar çıkabiliyor Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Yuuko Aika 40 Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Siyehbeyaz a katılıyorum bu işin professionel açısı bile zorken amatör programla kalite fark etmeden düşürmek olmaz ztn kalite fark etmese niye en başında düşük boyutlu çıkarmak varken 300 500 mb gibi bölüm başı fansub çıkarsınlar online izleyenler için fark olucağını sanmam genelde çünkü online izleme sitelerin bir kısmı görüntüyü biraz kısıp yada bozuyr ondan size 720 kalitesiymiş gibi geliyor ama öle değil şuan izlediğniiz bir filmin hd diye 1 2 gb indirirken aslında onun truu hd s 30 40 gb kadar çıkabiliyorama hareketli sahnelerdede bir fark göremiyorum nasıl oluyo o iş o zaman :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts