Jump to content

( 12 / 12 ) Ookami Shoujo to Kuro Ouji


Hokage_Minato

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 116
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Anime Adı : Ookami Shoujo to Kuro Ouji Anime Türü : Komedi Okul Shoujo Bölüm Sayısı : 12 / 12 Yapım Yılı : 2014 Çevirmenler : Evallark Düzenleme : Sine Güneş (Sinsine)

İlk tanıtım videosunun çevirisini buradan izleyebilirsiniz.

1. Bölüm eklendi. İyi seyirler...

Posted Images

İlk 2 bölüm mükemmeldi çok büyük beklentiler uyandırdı bende ama sonra 3üncü bölümde aralarında olan duyguları bir anda çok basitleştirdiler, karakterler de bir anda gözümde zayıfladı, çok daha güzel işlenebilirdi. 4. bölüm ise tam bir fiyaskoydu. Üzdü beni cidden :/


 

Biraz sert eleştirdim, kusuruma bakmayın -gomen- yalnız animeden beklentim çok büyüktü, üzüldüm ister istemez  :(

 

Yinede yeni bölümlerinin çıkmasını dört gözle beklediğim bir seri, emeği geçen herkese teşekkürler.

 

5. bölüme büyük bir keyifle dalıyorum izninizle ^_^

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Açıkçası Erika'nın duygusal geçişini ben de daha derin işlemelerini beklerdim. Aşık olduğunu ilk kez hissettiği sahne Erika'yı tam anlamıyla şıpsevdi gibi göstermiş bence, çocuğun yerinde olsam ben de inanmazdım  :P  Ama yine de tarzını koruyan ve genel anlamda güzel ilerleyen bir seri. Her hafta heyecanla bekliyorum yeni bölümü  :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Açıkçası Erika'nın duygusal geçişini ben de daha derin işlemelerini beklerdim. Aşık olduğunu ilk kez hissettiği sahne Erika'yı tam anlamıyla şıpsevdi gibi göstermiş bence, çocuğun yerinde olsam ben de inanmazdım  :P  Ama yine de tarzını koruyan ve genel anlamda güzel ilerleyen bir seri. Her hafta heyecanla bekliyorum yeni bölümü  :)

 

Şuan 5. bölümü bitirdim, 6'yı iple çeker vaziyetteyim. Gerçekten "tarzını koruyan" bir seri. Konusu çok özgün. "Kurt kız ve sahibi" kurgusu başarılı işleniyor, olaylar ve diyaloglar harika gelişiyor. Ayrıca bu bölümün sonunda bir anda negatif görüşlerim ciddi ölçüde azalma oldu. Genel olarak izlediğimiz animelerde baş kahramanlar muazzam kişilik ve karakterlerde tanıtılıyor ama burda Erica en başından beri "iyi bir kız" ama mükemmel kişilikli değil.

 

En başından beri popülarite sevdası olsun, yalanları olsun ve şıpsevdiliği olsun. Mesela ikinci bölümde de bunu kandıran çocuğa şıpsevdi bi şekilde kapılmıştı. Bu bölümde de aynı şekilde Kyouya rol yaptığında hemen inandı.

Animeye bakışım şu şekilde değişti:

Erica gerçekten içinde iyi ve hoş bir kız ama bu ve benzeri problemleri var, Kyouya ise bunun farkında. Erica'yı güzel yönleriyle seviyor ama bu "kurt kız" kurgusu altında onun iyi olmayan yönlerini eğiterek düzeltmeye çalışıyor.

 

Bu bakış açısına geçince bir anda rahatladım. Sanki Erica'nın duygusal geçişi tam olarak tamamlanmadı gibi düşünmeye başladım. Umarım üzmez beni yine :P

 

Harika bir bölümdü, devamını merak ve ilgiyle bekliyorum ^_^

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Erika gerçekten aşırı saf ve bu yüzden de piyasadaki çoğu animeler ve mangalardaki baş karakter kızlara çok benziyor ancak saf olsa bile yalancılığa meyilli olması komedi türününde ağırlığını gösteriyor. Bunun dışında bence böyle bir seriden çok farklı şeyler beklenilmemeli. Sonuçta günümüzde konusu farklı ve özgün olan romantik animelerin sayısı gerçekten çok az. Ben haberini duyunca mangasını okumaya başlamıştım. Kabul, sıradan gelmişti ama komedisi bol olduğundan bir yer edeceğini düşündüm. Birde çoğu bayan bu tip erkeklerden hiç hoşlanmaz ama aksine anime ve mangalarına hayran olmaya devam eder (mesela ben) çünkü garip bir şekilde hem bizi kızdırıp hem de tek bir hareketiyle bizi mest edebilir. Burada Kara Prens'de bu tip bir erkek ama diğer bu tür umursamaz erkek kalıplarına göre biraz daha fazla 'gıcık' olması ve örneğin 5. bölümde olduğu gibi süprizlerinin bile içten içe bizi uyuz eden bir etki bırakması anime için artı yön sanırım.  ^_^ 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.