Jump to content

Nagato Yuki-chan no Shoushitsu Ne Zaman Başlayacak?


free word

Önerilen İletiler

 Nagato Yuki-chan no Shoushitsu Ne Zaman Yayımlanacak?


nagato-yuki-no-shoushitsu.jpg


Yuki Nagato. Hiç şüphesiz ki bu ismi duyan Suzumiya Haruhi no Yuuutsu hayranlarından kimisi nostaljik anlar yaşayacak; kimisi ise haberin başlığında bahsedilen “ne zaman” sorusuna odaklanacak hemen.  Puyo tarafından yazılıp çizilen spin-off* manga Nagato Yuki-chan no Shoushitsu’nun geçtiğimiz sene aralık ayında duyurulan anime uyarlamasına yönelik yeni haber de bu soruya cevap veriyor işte. Yapılan açıklamalara göre Nagato Yuki-chan no Shoushitsu adını önümüzdeki sene yayımlanacak yapımlar arasına yazdırıyor.


Suzumiya Haruhi-chan no Yuuutsu’nun da yaratıcısı Puyo’nun bu spin-off serisinde daha az uzaylı, daha az ESPer ve daha az zaman yolcusu görüyoruz; öyle ki hikaye, bu sefer ana karakter olan Yuki Nagato ve Kyon’un okul yaşamları, kulüp aktiviteleri ve ikili arasında zaman zaman yaşanan romantik dakikalar üzerine yoğunlaşıyor, böylece Suzumiya Haruhi no Yuuutsu evreninde ilerleyen farklı bir olaylar dizisine tanık oluyoruz.


nagato-yuki-chan-no-shoushitsu.jpg


Anime ile ilgili pek çok detay belirsiz ki bu detaylardan muhtemelen en önemlisi adaptasyonu üstlenecek stüdyonun hangisi olacağı. Kyoto Animation Suzumiya Haruhi no Yuuutsu’dan sonra Yuki Nagato’nun bu hikayesine el atar mı bilinmez ancak 2015′te izleyeceğimiz bu serinin Suzumiya Haruhi no Yuuutsu’nun devamı niteliğinde olmadığını ve spin-off uyarlaması olacağını tekrardan açıkça belirtmekte yarar var.


Suzumiya Haruhi severler bu haber hakkında ne düşünüyor acaba?


*Spin-off: Zaten var olan bir evren ya da hikayenin içinden farklı bir odak noktası ile yeni bir hikaye yaratılmasıdır. Oyun, kitap, dizi, anime ve mangalar dışında geçerli olduğu gibi spin-off kavramını karşılayan farklı alanlar bulmak da mümkündür; bu açıklama, yazıda kastedilen anlama yönelik bir açıklamadır.


Kaynak:AnimeFantastica


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.