free word 403 Posted August 30, 2014 Share Posted August 30, 2014 Suisei no Gargantia OVA’nın Uzun Tanıtım Videosu Yayımlandı Yayımlandığı dönem hikayesi, karakterleri ve animasyonu ile beğeni toplayan mecha seri Suisei no Gargantia’ya, Suisei no Gargantia: Meguru Kouro, Haruka isminde bir de OVA geleceği haberini, açıklanan ilk detaylar ve yayımlanan kısa tanıtım videosuyla birlikte paylaşmıştık. Bu haberin üzerinden neredeyse 2 ay geçti ve OVA’nın ilk kısmına yönelik 80 saniyelik yeni ve uzun bir tanıtım videosu anime severlere sunuldu. Böylece olayların 13 bölümlük animesinin 6 ay sonrasında geçtiği Suisei no Gargantia: Meguru Kouro, Haruka’da yer alan yeni karakter Leema’nın Inori Minase tarafından verilmiş sesi de ilk defa duyulmuş oldu. İki bölümden oluşan bu OVA, yeni sezon haberi duymayı tercih edecek Suisei no Gargantia takipçilerini ne kadar tatmin eder bilinmez ancak serideki hoş animasyonlara iki bölüm de olsa tekrar şahit olmak isteyenler OVA’yı da dört gözle bekleyecek gibi görünüyor. Siz de bahsettiğimiz bu kişiler arasında mısınız? kaynak:AnumeFantastica Nayru 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Nayru 82 Posted August 30, 2014 Share Posted August 30, 2014 yani tam olarak nedir ne değildir bilmiyorum ama türü mecha ise gözüm kapalı(!) izlerim Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Leffwn Posted August 30, 2014 Share Posted August 30, 2014 Ovalar güzel olmayacak gibi görünüyor, umarım haksız çıkarır :mellow: yani tam olarak nedir ne değildir bilmiyorum ama türü mecha ise gözüm kapalı(!) izlerimEvet mecha ve rahatlıkla izletiyor. :D Link to post Share on other sites More sharing options...
extreme 197 Posted August 30, 2014 Share Posted August 30, 2014 Valla serinin hard takipçilerindedm ilk başlarda 2 sezon gelcek dendi sonra ovaya çevirip üzdüler beni bu sarışın karakteri çok ön plana çıkarmışlar ama neden anlamadım Aksiyon olucak gibi ama chamber sız ne kdr olr orası muamma chamber bir şekilde geri gelmeli ztn son bölümdede son sahnede gösteriyolar yok olmamıştı bulabilir tekrardan 2.bölüm tadımlık olucak ama yapcak bir şey yok Link to post Share on other sites More sharing options...
Sina 203 Posted August 30, 2014 Share Posted August 30, 2014 Hayal kırıklıgına uğramıştım böyle 2 bölüm olacagını duyunca, neyse artık bununla da yetiriniz güzel olacaga benziyor zaten seriyi özlemiştim :D Ama hala yeni sezonu istiyorum :D extreme 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
NotCafeine 0 Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 oh be bende bunu bekliyodum hemen bitmicieğini zaten biliyodum Link to post Share on other sites More sharing options...
Cold Dewil 722 Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Banada chamber dönecek gibi bir duygu uyandırmıştı anine ama bakalım ne olacak. Mecha olsada kurgusu ve ilk bölümlerde ki tatlılığı çok güzeldi serinin. Devam etmeli düşüncesindeyim ^_^ Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts