Phryne 226 Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Setsuna resmen inci gibi parlamaya devam ediyorsun, yeni çevirilerini dört gözle bekletiyorsun , vay be kafiyeli oldu :D Ellerine sağlık Setsuna chan :) Teşekkürler. ^^ :D Alttaki alıntıya bak ve gör :D Yağcılık böyle olur :D Yine yorum yapmayacağım. :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
vgrkaya 249 Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Alttaki alıntıya bak ve gör :D Yağcılık böyle olur :DYağcılık değil yahu , sadece gerçeklerin küçücük bir parçası :D , yağcılık yaparsak buradaki sayfalar yetmez :D ,Setsuna chan sen bakma bu Eren' e. Eren hem sana o kadar yağcılık yaptık hala sorunlu serileri bekletiyorsun :D düzelt şunları da kurtar bizi Eren sama :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Phryne 226 Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Yağcılık değil yahu , sadece gerçeklerin küçücük bir parçası :D , yağcılık yaparsak buradaki sayfalar yetmez :D ,Setsuna chan sen bakma bu Eren' e. Eren hem sana o kadar yağcılık yaptık hala sorunlu serileri bekletiyorsun :D düzelt şunları da kurtar bizi Eren sama :D :D Yağcılık istiyosa kendisi yapsın. Ben teşekkür ederim serileri takip edip arşivlediğiniz için. ^^ :D vgrkaya 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Hokage_Minato 1546 Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Yağcılık değil yahu , sadece gerçeklerin küçücük bir parçası :D , yağcılık yaparsak buradaki sayfalar yetmez :D ,Setsuna chan sen bakma bu Eren' e. Eren hem sana o kadar yağcılık yaptık hala sorunlu serileri bekletiyorsun :D düzelt şunları da kurtar bizi Eren sama :DBen arka plana geçtim valla direk yöneticiye ulaş :D Lys sınavım var ona hazırlanıyorum ve hayattan soğudum :D :D Yağcılık istiyosa kendisi yapsın. Ben teşekkür ederim serileri takip edip arşivlediğiniz için. ^^ :Dhahaha yaparım bi ara sena :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Phryne 226 Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Ben arka plana geçtim valla direk yöneticiye ulaş :D Lys sınavım var ona hazırlanıyorum ve hayattan soğudum :D hahaha yaparım bi ara sena :D Ben her daim depresyon modunda biri olarak projelerime devam ediyorum yine de :D Neyse, yapsan iyi olur. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
vgrkaya 249 Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Ben arka plana geçtim valla direk yöneticiye ulaş :D Lys sınavım var ona hazırlanıyorum ve hayattan soğudum :D hahaha yaparım bi ara sena :D Eren nasıl yaparsın bunu nasıl bırakırsın bizi yarı yolda, şimdi sen olmayınca kimi rahatsız edeceğim ben :D şaka bir yana hakikaten de bayağı dolu olacaksın anlaşılan, sınavda inşallah istediğin gibi bir sonuç alırsın, birde Barış ekibe katılmak istermisin diye sormuştu , eğer barış ekiptekileri canlandırıp dahada aktif yapma görevi diye bir yer açarsa talibim :D , yoksa çok tembel biri olarak bir işi yapmam yıllar sürer. Çeviri yapayım dedim o kadar sıkılmıştım ki bana sanki 1 bölüm 3 yıl sürmüş gibi gelmişti. Bu yüzden Sena chan sizlere imrenmemek elde değil (birde depresyondaki halin böyleyse normal halini düşünemiyorum bile :) ), Eren aynı şekilde imrenmemek elde değil haberin olsun. Birde şu pc yi ddr4 ram ler çıksa da değiştirsem diye bekliyorum, Eren o zaman sana nasıl encode yapılırmış tek tek öğreteceğim :D , sırf altyazılarda çok küçük bir harf bile hatalı diye bir bölümü , altyazıları düzelterek izlemem 2 saat sürüyor, eğer bir hata bile varsa resmen çıldırıyorum, bu yüzden de tembelliği seviyorum :D , gerçekten de ekip olarak sizleri taktir etmemek elimde değil sağ olun gençlik :D Phryne 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Hokage_Minato 1546 Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Eren nasıl yaparsın bunu nasıl bırakırsın bizi yarı yolda, şimdi sen olmayınca kimi rahatsız edeceğim ben :D şaka bir yana hakikaten de bayağı dolu olacaksın anlaşılan, sınavda inşallah istediğin gibi bir sonuç alırsın, birde Barış ekibe katılmak istermisin diye sormuştu , eğer barış ekiptekileri canlandırıp dahada aktif yapma görevi diye bir yer açarsa talibim :D , yoksa çok tembel biri olarak bir işi yapmam yıllar sürer. Çeviri yapayım dedim o kadar sıkılmıştım ki bana sanki 1 bölüm 3 yıl sürmüş gibi gelmişti. Bu yüzden Sena chan sizlere imrenmemek elde değil (birde depresyondaki halin böyleyse normal halini düşünemiyorum bile :) ), Eren aynı şekilde imrenmemek elde değil haberin olsun. Birde şu pc yi ddr4 ram ler çıksa da değiştirsem diye bekliyorum, Eren o zaman sana nasıl encode yapılırmış tek tek öğreteceğim :D , sırf altyazılarda çok küçük bir harf bile hatalı diye bir bölümü , altyazıları düzelterek izlemem 2 saat sürüyor, eğer bir hata bile varsa resmen çıldırıyorum, bu yüzden de tembelliği seviyorum :D , gerçekten de ekip olarak sizleri taktir etmemek elimde değil sağ olun gençlik :DAl işte tipik aziz abi :D Ya yok aksamıyoruz ya yoksa nasıl ayrılam ya :D Seneye inşallah akarız senle :D Phryne and vgrkaya 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
asas501 15 Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 teşekkürler Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
bonjour 23 Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 Elinize Sağlık Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
kanprensii 3 Posted November 22, 2016 Share Posted November 22, 2016 Teşekkürler Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts