free word 403 Posted August 31, 2014 Share Posted August 31, 2014 Sevilen Spor Animesi Ace Of Diamond’ın Yeni Açılışı GLAY’den Sevilen spor animelerinden biri olan Ace Of Diamond‘un yeni açılış parçasını Japon pop-rock grubu GLAY’in söyleyeceği açıklandı. Yine daha önce anime serisinin uzatılarak hayranlarını sevindirdiğihaberini paylaşmıştık. Böylece ekim ayında gösterilmeye başlanacak yeni açılış “Hashire! Mirai”, Hyakka Ryoukan isimli şarkıyla double A-side single şeklinde 15 Ekim’de çıkacak. Grubun vokalisti TERU, açılışa eşlik edeceği için çok mutlu olduğunu ve manga serisini okumayı çok sevdiğini söylerken şarkı için de hız duygusunu yansıtacak özellikte bir rock melodisine uygun sözler yazdığını ifade ediyor. Neredeyse 15 yıldır hiçbir anime serisinde duymadığımız grup uzun bir aradan sonra kulakların pasını silmeye geliyor. Grup daha önce Sensual Phrase ve Yamato Takeru isimli animelerin açılışlarına eşlik etmişti GLAY – Survival (Sensual Phrase – OP) 1988 yılında kurulan GLAY, özellikle pop ve rock türlerini harmanladığı yine regi ve gospel gibi farklı tarzları bir araya getirdikleri şarkıları ile tanınıyor. Kaynak:AnimeFantastica Nerissa 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
AlucardHell 285 Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 hiç beğenmedim Link to post Share on other sites More sharing options...
Sina 203 Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 hiç beğenmedimYalnız daha şarkı çıkmadı nasıl çıkmadan beğenemiyorsun anlamıyorum :D Diace'ye uyacaktır ya yeni şarkı :D Link to post Share on other sites More sharing options...
T4icho 87 Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Vasat performansları olmasına rağmen kitleler tarafından neden bu kadar sevildiğini bilemediğim bir grup şahsen. Ama anime konusu her zaman farklıdır. Bakacağız göreceğiz. :ph34r: Link to post Share on other sites More sharing options...
Nerissa 68 Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 inş. güzel bir şarkı olursa sürekli dinleriz :) Link to post Share on other sites More sharing options...
£ɱŔ£Қה¥Ŕ 202 Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Animelerin giriş müziğini hep sardırdığımdan benim için değişen hiç birşey yok. :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Pøllux 176 Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Glay'e karşı bir nefretim yok , ama bence kötü olucak. Umarım iyi birşey çıkarırlar ama önemli değil benim için, sadece geçer giderim Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts