Jump to content

Claymore’un Sonu Yakın


FuneraireS

Önerilen İletiler

Dev Kılıçlı Kadın Savaşçıların Hikayesi Claymore’un Sonu Yakın

 

claymore.jpg

Ellerinde dev kılıçlarıyla uzun sarışın kadın savaşçıların orta çağın karanlık atmosferinde ilerleyen aksiyon ve dram ile yoğurulmuş hikayesi Claymore’u, mangası ve mangadan biraz farklı ilerleyip tez biten animesi ile tanıyoruz. Bir Çıkmadı Gitti Şu Animeler yazımıza da misafir olmuş Claymore’un yeni sezonu olacak mı bilinmez ancak insanlığı korumak için Yoma denilen yaratıklarla savaşan Gingan no Majo (Gümiş Gözlü Cadı)’ların mangada 26. cilde kadar ulaşmış hikayesi artık sona yaklaşmış bulunuyor. Yapılan açıklamalara göre Norihiro Yagi’nin eseri olan fantastik-aksiyon türündeki manga Claymore, “büyük finalini”,  Jump Square dergisinin 4 Ekim’de çıkacak sayısıyla yapıyor.

Yayımlanmaya 2001 yılında Monthly Shounen Jump’ta başlayan ancak dergi sona erdirilince kendine yeni bir yer buluncaya dek Weekly Shonen Jump’ta takipçileriyle buluşan seri, eski düzenini Jump Square’e 2007′deki geçisi ile sağlamıştı. Yine 2007′de Madhouse tarafından hayata geçirilmiş 26 bölümlük bir anime projesi bulunuyordu. Ayrıca Jump Square 2012 yılında mangayı, bitecek seriler arasında listelemiş, sonra da bunun baskı hatası olduğunu açıklamıştı.

claymore.jpg

Siz Claymore’un sona erişi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kaynak:AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ya bunu duyduğuma çok üzüldüm keşke devam etse de 2. sezonun gelmemesine razıyım her türülü kötü oluyo anime zaten. Gerçekten çok güzel bi manga biteceği son chapterlarda belliydi zaten baya üzüldüm

neyse teresayı da awakened being olarak gördük ya o da yeter diyelim çok seviyorum ya <3

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.