Jump to content

Clannad 1080p!


Huseyinekrem

Önerilen İletiler

@Nightwraith bir şey sorabilir miyim.Benim televizyonum 27 inç LED TV.Bu televizyona ekstadan blu-ray olmadan 1080 P izleyebilir miyim flash bellek yoluyla?Harici Harddisk aldım yeni AKK'siz fiberimle artık başlamak istiyorum arşivime.Yardım edin banağ  :hell-yes-onion-head-emoticon:  :crying2-onion-head-emoticon:  :dead-onion-head-emoticon: 

 

 Şimdi televizyonunuzun özelliklerini bilmeden de bir şey diyemeyeceğim, fakat şöyle diyeyim. Benim televizyonum 102 ekran olmak kaydıyla  MKV dosyaları horriblesubs gibi 5 6 tanınmış büyük çeviri gruplarının videolarını en fazla hakiki 720p (500mb kadar bir anime bölümü için) açıyor. Daha üst olarak mesela elimdeki 5,6 gb boyutundaki Sakasama no Patema animesini denediğimde 'Desteklenmeyen Çözünürlük' uyarısını aldım. Bu gibi durumlarda ise en iyi çözüm bilgisayarı televizyona bağlamak olacaktır, ya da keseyi açıp bir BD oynatıcısı almak (Bkz: Dark Media Player).

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 6 ay sonra...
  • Yanıtlar 31
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Millet minimkv ile düşürüyor, hemde görüntü kalitesi çok iyi, tabii gözünüzün algılayabildiği kadar, yoksa gözünüzün algılayamacağı kadar kaliteli olsa ne yazar, telefonlardaki çözünürlük hikayesi gi

Merhaba 12 kere izlemiş biri olarak  720p  arşiv hazırlamıştım  forum  gezerken 1080p  görünce heyecana kapılmıştım  ve yazılan mesajlardan sonra vazgeçtim :D 

Sizi hatırlıyorum, chatango'da konuşmuştuk. Ben size (eğer boyut konusunda sakıncanız yoksa) düzgün bir biçimde 1080p halini gösterebilirim.

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.