Jump to content

One Piece Nasıl Biter ? Veya Neden Biter ? (spoiler içerebilir)


Punisher

Önerilen İletiler

kafamda böyle bir soru vardı mangaka ölenekadar sürer diye düşünüyordum ancak dplaşırken şöyle bir fikir gördüm animenin sonunu izlemiş gibi oldum sizce bufikrin doğruluk payı var mı ?

One Piece’in sonunda, Hasır Şapka’lar Raftel’e ulaşacak ve Rio Poneglifini okuyacaklar(Robin’in hayali gerçekleşicek). Gerçek tarihi bilerek, Luffy “Will of D.”(D’nin arzusu)nu gerçekleştirmek ister ve bir devrim başlatır. Bundan sonra Hasır Şapkalar(ve onlara katılmaya karar verenler) ve Dünya hükumeti(Shichibukai’ler, Amiraller, 5 ihtiyar yıldız vs. birlikte) arasında büyük bir savaş olacak. Sonunda, Hasır Şapkalar galibiyet alacaklar, ve Pluton’u(Veya başka bir antik silahı) ateşleyecekler. Silahı ateşledikten sonra Dünya sallanacak, ve bir şekilde Red Line adalarla birleşecek, büyük ve bütün bir toprak oluşturacak, ve bunun adı “One Piece”(tek parça) olacak(Luffy’nin hayali gerçekleşicek). Ayrıca, 4 deniz birleşecek, Kuzey, Güney, Doğu, Batı diye ayrılmak yerine kısaca “All Blue”(Bütün Mavi) olarak adlandırılacak(Sanji’nin hayali gerçekleşicek). Ve tüm dünyayı birleştiren kişi “Korsanlar Kralı” olarak anılacak.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 26
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Teori olduğunu iliyorum ve zaten başka bir forumda gördüm ama doğru olabilirmi diye bir de buraya yazmak istedim çok mantıklı geldi one pieceyi bir parca deilde tek parca halinde manasında düşünmek ve bence one piece böyle değilse de asla para içeren bir hazine değil örn luffy nin hazinesi şapkasıır rogerin hazinesi de one piece ancak para olmak zorunda değil

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bir on sene daha yayınlanır One Piece. ( Gerçi belli de olmaz. Arclar artık kısalır gibi geliyor bana. Büyük savaşlar olacak fakat bunları yayarak yaparlarsa çok uzuyacağı belli. Bunun yerine kısa arclarla daha zevkli bir hale getirip beş senede bitirebilirler.)

Aynı teori daha önce de paylaşılmıştı. Gerçek olma ihtimali var fakat teoriden öteye geçemez. Oda farklı bir şey de düşünebilir. Hiç belli olmaz böyle şeyler. Bekleyip görmek lazım. Seri de açıklanacak bir çok önemli konu var. Önce onları görelim. Mesela Teach gibi.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 1 sene sonra...

         Yo Minna .

                Sizce One Piece Animesi Neden Veya Hangi Sebeplerden Biter

                    Lütfen Herhangi Bir Spoiler Vermeden Sadece Teori Üreterek Söyleyin

 

 

 

Bana Göre

 

One Piece Adlı Hazine Gerçekten Olacak Fakat Korsanlardan Önce Denizciler Bulup Hazineyi Kendileri Alacaklar Tabii Bu Kadar Sürede Luffy Ve Hasır Şapka Tayfası da Çok Güçlü Korsanlar Olacak . Luffy Korsanlar Kralı Olma Hayalini Kaybettiğini Düşünecek Fakat Aklına Bir Fikir Gelip Denizci Karargahını Tekrardan Basmaya Gidecek Zaten Büyük Bir Savaş Olacak Diyorlardı Her Yerde O Savaş Bu Olabilir diye Düşünüyorum Daha Sonra Yeni Büyük Bir Korsan Çıkacak Bu Korsanı Yenmek İçin Denizciler Ve Korsanlar İttifak Kuracak Daha Sonra Yendiklerinde İse Denizciler Ve Korsanlar Arasında Herhangi Bir Sorun Kalmayacak . Fakat Akıllara Ya Kötü Korsanlar İşlerine Devam Ederse Sorusu Geliyor Bunun İçin Korsanlar Ve Denizcilerden Gönüllü Veya Paralı Olarak Birlikler Oluşturulucak . 

 

 

Biraz Saçma Gelebilir Fakat Benim Teorim Bu Teşekkürler  ^_^

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

denizciler ile korsanlar arasında soru kalmaması imkansız.Çünkü korsanalr tek lidere bağlı bir ordu değil.İpini koparan korsan olabiliyor.Hükümet ile anlaşan korsanalar a schibukai ve luffy schibukai olmaz.Babası hükümetle savaşırken Luffy kutsal ejderleri kurtarmak için babasıyla savaşcak değil ya.

 

Benim teorime göre One piece i bulmak içinD. nin iradesi ve miras kalan istek olmalı.Bu 2 side Luffyde mevcut.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.