Jump to content

Yeni Bölümlerden Bildirim Alın


Kutsan

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 50
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Merhabalar,   Pushbullet kanallar özelliği ile çok büyük bir yeniliğe gittiği için bu konuda bir hayli basitleşti ve artık IFTTT kullanmamıza gerek kalmadı. Bu yazımda size Pushbullet kanallar sistemi

"Tek Bir Anime İçin Tarif Oluşturma" bölümünde 5. maddede New feed item'i seçin. 6. maddede ise ilk 2 cümleyi silin, okumayın. "Feed URL" bölümüne hangi siteyi eklemek istiyorsanız onun RSS beslemesin

Posted Images

eyvallah. 100 ileti olmadığı için konu kilitlenebilir.

 

Kurallarda Program Deposu bölümüne 100 mesaj sınırından bahsedilmemiş o yüzden sorun olacağını sanmıyorum. Ayrıca ben bu hesabı rehberi hazırlamak için açtım. Eğer bu rehberim 100 mesajım olmadığı için silinecekse bence o kuralların tekrar gözden geçirilmesi lazım.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kendimiz rss'si olan bir site için (örneğin diğer fansub siteleri-forumları) nasıl yapabiliriz.Onuda anlatabilirmisin ? :)

 

"Tek Bir Anime İçin Tarif Oluşturma" bölümünde 5. maddede New feed item'i seçin. 6. maddede ise ilk 2 cümleyi silin, okumayın. "Feed URL" bölümüne hangi siteyi eklemek istiyorsanız onun RSS beslemesini yapıştırın. Diğer tüm maddeler aynıdır. Tabii bunun için öncelikle bildirim almak istediğiniz sitenin bir RSS beslemesi olmalıdır ki üstteki mesajımda dediğim gibi bunu site sahipleri oluşturur.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.