Jump to content

Naruto Shippuuden Eylül 2014 Programı


Skadi

Önerilen İletiler

Naruto Shippuuden Eylül 2014 Programı ve Mecha Naruto

 

mecha-naruto.jpg

Yüzyılın animesi için geri sayım sona erdi! Bu ay piyasaya çıkacak olan Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution oyununun reklamını yapmak için önümüzdeki hafta, birkaç ay önce duyurulan Mecha Naruto‘nun özel bölümü 1 saat olarak yayımlanacak ve Naruto Shippuuden anime serisinin 366-367. bölümlerinin yerine geçecek. Oyunun demosunu oynayan bir kısım Naruto severlerin hiç de hoşuna gitmediği Mecha Naruto dışında Pain, Itachi, Kisame, Deidara, Neji ve Jiraiya gibi karakterler de bu bölümde yer alacaklar. Bu sayede en azından Masashi Kishimoto’nun “suç ortağı” olduğu Naruto’yu robot yapma fikrine tepki gösteren hayranların biraz gönlü kazanılmaya çalışılıyor gibi görünüyor ancakUchiha Shisui’nin hikayesiAkatsuki’nin doğuşuKushina’nın geçmişi gibi özel içerikler varken Mecha Naruto üzerinden bu kadar reklam yapmak ne kadar doğru tartışılır.


https://www.youtube.com/watch?v=toG2XpTziOQ

 

Sonraki hafta 378. bölümü ile Naruto Shippuuden, manganın hikayesini uyarlamaya devam edecek ve bu ay ara verilmeyecek. (Mecha Naruto animesini aradan saymıyorsanız elbette) 380. bölüm ile birlikte yeni bir açılış ve kapanış bekliyoruz.

Naruto Shippuuden Eylül 2014 Programı

11 Eylül: Naruto Shippuuden 376-377 – Ekstra Yayım: Kyuubi’yi Alma Emri

18 Eylül: Naruto Shippuuden 378 – On Kuyruklu’nun Jinchurikisi

25 Eylül: Naruto Shippuuden 379 – Bir Açık

2 Ekim: Naruto Shippuuden 380 – Naruto’nun Doğduğu Gün

9 Ekim: Naruto Shippuuden 381 -  İlahi Üçlü

Bölüm isimlerinde Viz Media tarafından bazı değişiklikler yapılabilir. En azından animedeki bu reklamlardan sonra manganın finalinde artık Mecha Naruto’yu görmeyiz. Yani görmeyiz herhalde, değil mi?

 

 

Kaynak:AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İşini düzgün yapsalar mangadaki sahnelerin animasyonunun gözük kapalı çizmeseler ne güzel olucak savaş sahnesi animasyonları nasıl bu kdr batrmayı becereiyolar merak ediyorum 

Düzenlenme: KuramaUN tarafından
no siyaset :P
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.