Jump to content

Shingeki no Kyojin Sanal Gerçeklik Sergisinin İlk Reklamı


FuneraireS

Önerilen İletiler

Shingeki no Kyojin Sanal Gerçeklik Sergisinin İlk Reklamı İlk Reklamı Paylaşıldı

 

Daha önceki bir haberimizde ilk detaylarını paylaştığımız Ueno no Mori Müzesi’nde gerçekleşecek Shingeki no Kyojin sergisine dair ilk reklam videosu yayımlandı.

İnteraktif bir formata sahip olacak sergide, bire bir oranında Colossus Titan, ziyaretçilere farklı bir deneyim yaşatacak. 3D sanal gerçeklik cihazı Oculus Rift, özel bir film, mangaka Hajime Isayama‘nın orijinal eserleri ve serinin seiyuuları tarafından seslendirilmiş işitsel bir tur bulunacak.

shingeki-no-kyojin.jpg

Sizde sergiye gidebilmek için “Keşke Japonya’da olsaydım!” diyen takipçiler arasında mısınız?

Kaynak: AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Vay be güzel haber. Aslında ben şöyle düşünüyorum. Dünyanın elinde şuan içinde bulunduğumuzdan çok daha büyük bir teknoloji var. Atıyorum renkli televizyonlar piyasaya sürülmeden çok daha önce yapılmışlardı. Şuanda da bize sunulan teknolojiden kat kat iyi bir teknolojiye sahibizdir muhtemelen. Ama bizlerden saklanıyor. 2 sebebi var.
- Ticaret ve pazarlama. (İnsanlara teknolojiyi yavaş yavaş sunuyorlar. Yeni çıkan şeyler insanlara daha cazip geliyor. Bir seferde herşeylerini satıp ortada kalmak istemezler değil mi ?)
- İnsanlığın hazır olamayacağı bazı durumlar var. Uçan araba hayallerimiz gibi. Neden yapmıyorlar ? Çok mu zor ? Hayır aslında çoktan yaptılar. Sadece bizi buna hazır görmedikleri için bize sunulmuyor.
Konu bundan ibaret, bu gördüğümüz teknolojinin çok daha iyileri önümüzdeki 10 yıl içinde gelecektir. Gerçekten çok şaşıracağız. :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.