Jump to content

Under the Dog Hedeflediği Rakamı Geçti


FuneraireS

Önerilen İletiler

Kickstarter Projesi Under The Dog Hedeflediği Rakamı Geçti

 

 

 

under-the-dog.jpg

 

Daha önceden ayrıntılı bir şekilde bahsetmiş olduğumuz Creative Intelligence Arts’ın 24 dakikalık orijinal bir bilim-kurgu animesi olacak Under the Dog isimli projesi, Kickstarter’da belirlediği hedef bütçe olan 580.000 doları geçti. (An itibareyle 28 saat daha bağış yapılabilmesine rağmen 725.000 dolar bağış yapıldı.)

 

Under the Dog’un yapımcısı ve Creative Intelligence Arts’ın kurucusu Hiroaki Yura, Reddit’teki “Ask me Anything” oturumunda projenin dağıtımı için Crunchyroll, GoG ve Netflix’le görüştüklerinden bahsetti. Yura ayrıca bu kampanyanın başarısız olması neticesinde dahi bu projenin devam edeceğini söyledi. Oturumda kendisine bu projenin serileştirilmesinin düşünülüp düşünülmediği sorulduğunda, ekibin çoktan 26 bölümlük bir hikaye taslağı hazırladığını ancak kendisine göre Under the Dog için en uygun olanın bir film üçlemesi olacağını söyledi.

 

Ünlü oyun yapımcısı Hideo Kojima da bir basın açıklamasıyla Creative Intelligence Arts’ın bu projesini onayladığını belirtti. Kojima, internetin bu kadar hayatımızın içinde olup “yaratma” ve “finanse etme” eylemlerini önemli ölçüde değiştirdiği bu dönemde, yeni bir metod olarak kendi takipçisi, izleyicisi tarafından finanse edilen projeleri “yaratma eylemine yeni bir gelecek” olarak nitelendirdi ve Kickstarter’ın finans yapısını kullanmanın yaratıcıları yatırımcı, müşteri ilişkisinden kurtaracağından bahsetti. Jiro Ishii’yi “olağanüstü yetenekli bir yazar” olarak tanımlayan Kojima, video oyunları ve görsel roman alanlarında çalışmış olan Jiro Ishii’nin bu sefer farklı bir yolu seçmesinin aynı zamanda video oyunu tasarlayanların farklı bir platformda ne kadar başarılı olacağını da test edeceğini belirtti.

 

Creative Intelligence Arts tarafından proje tamamlandığında, tamamlanmış eser İngilizce ve Japonca altyazılı olacak ve orijinal soundtrack albümüyle birlikte animenin sahne arkası günlükleri ile projeyle ilgili röportajları içerecek. Bunların dışında Kickstarter’ın da açıkladığı üzere projeye 20 dolar veya daha fazla bağışta bulunanlar animenin kendisine ve gelecekteki herhangi bir Under the Dog projesine dijital erişim iznine sahip olacak.

 

Projeye ait yeni görseller:

 

under-the-dog.jpg

 

under-the-dog.jpg

 

under-the-dog.jpg

 

Projeye ait taslaklardan birkaçı:

 

rGLaVHJ.jpg

 

under-the-dog.jpg

Kaynak:AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

28 saatte ulaştığı rakama biraz şaşırdım, adını da şuana kadar duymamıştım ki kickstartera düzenli olarak bakarım, Tensai-san'ın dediği gibi acaba "şimdi film üçlemesi mi olacak yoksa 26 bölümlük seri mi olacak"

28 saatte degil. 28 saat kalmasina ragmen 725000 dolar toplanmis...

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.