Jump to content

The Guardians of the Galaxy Sinemalardan Önce Animede


free word

Önerilen İletiler

The Guardians of the Galaxy Sinemalardan Önce Animede Sahneye Çıkacak

marvel-disk-wars-the-avengers.jpg

X-Men’den sonra şimdi de Marvel’ın en son süper kahraman takımı The Guardians of the Galaxy karakterleri, 2 Nisan’da yayımlanmaya başlayan, animasyon yapımını Toei Animation’un üstlendiği Walt Disney Japan’in Marvel Disk Wars: The Avengers anime serisinde sahneye çıkacak.

İlk bölümün tanıtım videosu:

http://www.youtube.com/watch?v=i_RqK2hnbsI

10 Eylül ve 17 Eylül’de 2 bölüm olarak yayımlanacak olan The Guardians of the Galaxy bölümleri, Star-lord ve ekibinin, Avengers yanında savaşarak dünyayı Ronan’dan koruyuşunu anlatacak. 10 Eylül’deki ilk bölüm “Ginga no Guardians (Guardians of the Galaxy)”, Tsuyoshi Koga tarafından yönetilip; King Ryuu tarafından yazılacak. Animasyonlardan ise Yukihiro Kitano sorumlu olacak. 17 Eylül’deki 2. bölüm “Guardians to Tomo ni (Together with the Guardian)” ise Morio Hatana tarafından yönetilip ; Fumi Tsubota tarafından yazılacak. Bu bölümün animasyonlarından da Osamu Ishikawa sorumlu olacak.

Animede Star-Lord ve ekibini seslendirecekler duyurulmamışken: 13 Eylül’de Japonya’da gösterime girecek olan The Guardians of the Galaxy filminin bazı seiyuuları ise şu şekilde:

the-guardians-of-the-galaxy.jpg

Star-Lord – Kouichi Yamadera (Cowboy Bebop’tan Spike Spiegel)

the-guardians-of-the-galaxy.jpg

Rocket Racoon – Kouji Katou

the-guardians-of-the-galaxy.jpg

Groot – Kenichi Endou

Amerika’da 1 Ağustos’ta gösterime girmiş olan The Guardians of the Galaxy’nin Japonya’daki gösterim tarihi yukarıda da değindiğimiz üzere 13 Eylül. Bu da gösteriyor ki  The Guardians of the Galaxy Japonya’da, sinemalardan önce Marvel Disk Wars: The Avengers anime serisinin 24. ve 25. bölümlerinde sahneye çıkacak.

Kaynak:AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.