FuneraireS 170 Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Yeni Programda Yeni Naruto Shippuuden Açılış ve Kapanış Parçaları Naruto Shippuuden Eylül 2014 Programı‘nın belli olmasının ardından serinin yeni açılış ve kapanış parçalarını hangi sanatçıların söyleyeceği de açıklandı. Buna göre serinin yeni açılışını “Silhouette” isimli şarkılarıyla yeni nesil indie rock gruplarından KANA-BOON seslendirecek. Lisede müzik kulübünde tanışan ekip kendilerine has melodileri ve şarkı sözleri ile popüler bir grup haline geldi. Soldan sağa Hayato Koga, Maguro Taniguchi, Takahiro Koizumi, Yuma Iida Her bir üyesi Naruto Shippuuden hayranı olan grup bu durumdan son derece memnun görünüyor. Grup üyelerinden Maguro Taniguchi (vokal, gitarist) “Hayallerimizden birisi daha gerçek oluyor. Bana göre bu pek çok insanla bağ kurabileceğimiz bir şarkı olacak.” şeklinde yorumda bulundu. Kim bilir, Naruto Shippuuden’in ardından kendilerini başka serilerde de duyabiliriz. İşte grubun en popüler şarkılarından biri: KANA-BOON – Nai Mono Nedari http://www.jpopsuki.tv/video/KANA-BOON---Nai-Mono-Nedari/fa17ff2dc0cf14c87507c826d40984f5 “saku saku” isimli şov programının 5. MC’si seçilen Tomita kısa sürede üne kavuştu. Öte yandan anime serisinin kapanış parçasına “Dame Dame da” isimli şarkısıyla genç şarkıcı Tomita Shiori eşlik edecek. 2013 yılında çıkışını gerçekleştiren Tomita saf ve masum karakteriyle pek çok kişinin kalbini kazanmış oldu. Şarkıcının kendi gibi şirin şarkılarından biri: Tomita Shiori – Kira Kira Serinin yeni açılış ve kapanış parçaları 2 Ekim tarihinden itibaren yayımlanmaya başlayacak. Kaynak: AnimeFantastica. Megane-Chan, Nanilyas and Sudee 3 Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzumaki Minato 1 Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 Hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum.Ümidim büyük.gerçekten çok güzel parçaları var. :) :) :) :) :) :) :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Sudee 125 Posted September 13, 2014 Share Posted September 13, 2014 Umarım çok başarılı olur Link to post Share on other sites More sharing options...
Nanilyas 64 Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Narutonun opening ve endingleri hep çok güzel oluyor :D bunların da çok güzel olacaklarına eminim Link to post Share on other sites More sharing options...
AlucardHell 285 Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Yine iyi parçalar geliyor demek ki Link to post Share on other sites More sharing options...
Arthur 15 Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Does iyiydi ya :D Edit:şarkıyı yeni dinledim narutoya yakışır güzel olmuş :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Pingu 154 Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Şarkıları dört gözle bekliyoruz ve çıkar çıkmaz tarafımız tarafından coverları yapılacaktır :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Schmetterling 2 Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Şarkıdan çok yeni gelecek opening videosunu merak ediyorum :3 Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts