Yöneticiler 3n4bL3 585 Posted August 31, 2011 Yöneticiler Share Posted August 31, 2011 Animex, Türkiye’nin ilk ve tek çocuk animasyonu ve anime kanalı olarak yayın hayatına başlıyor. D-Smart ve Türksat üzerinden izlenebilecek kanal 7/24 yayın hayatıyla farklı yaş gruplarına hitap edecek içerik çizgisiyle, diğer kanallardan ayrışmakta.Tüm Yaş Gruplarına Hitap EdecekKanalın içeriği 4-12 ve 7-14 yaş grubuna hitap edecek çizgi filmlerden oluşmasının yanında, akşam yayınında 14+ yaş grubuna hitap edecek anime dünyasına yer verecek. İçeriğin kız-erkek izleyici ayrımı gözetmeksizin oluşturulacak olması da Animex’in bir diğer önemli iddialarından.Yenilikçi ve Trender Çizgiye SahipAnimex’in böylesi dinamik hedef kitleye hitap etmesi, kanalın yenilikçi ve trendleri takip eden duruşundan kaynaklı olacak. Kültleşmiş çizgi film ve animelerinin yanında, gösteri alanındaki yenilikler ve en güncel anime serileri de Animex’de gösteriliyor olacak.Çocuklar için Sabah KuşağıSabah kuşağında 4-12 ve 7-14 yaş grubu için en popüler çizgi filmler yayınlanacak. Animex’in bu kuşağından yayınlanacak popüler çizgi filmler A Kind Of Magic, Shuriken School (Ninja Okulu), kültleşmiş çizgi film The Adventures of Tintin, Titeuf, Edgar & Ellen.Gündüz Kuşağı Tam 7-14 Yaş Grubu İçinZoey 101 ve Patito Feo gibi 7-14 yaş grubuna hitap eden dizilerin yer alacağı bu kuşakta ek olarak sabah kuşağının tekrarı da yer alacak.Gençler için En Başarılı Manga ve Animeler Animex’teAnimex 14+ yaş grubuna hitap edecek manga ve animelerle gençlere kendini izlettirecek. Japonya’da 36 milyon üstünde satan Bleach, dünyada 15 milyon adet kitabı satılan Deltora Quest, üçüncü kez en popüler karakter seçilen Shonen Jump, yılın animesi seçilen Anime Insider Animex’te yayınlanacak anime serilerinden bazıları olacak.Anime Filmleri de YayınlanacakAnimex çizgi film ve anime serilerinin yanında, anime filmleri de yayınlamayı planlıyor. Death Note, Fullmetal Allchemist gibi filmler Animex’in yayınlayacağı filmler arasında. Link to post Share on other sites More sharing options...
Marco 2 Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 Hayırlısı olsun 8) Link to post Share on other sites More sharing options...
stingbull 20 Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 vay be bakalim görürüz nasıl birşeymiş :D dublajlıda olucaktır büyük ihtimal :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Marco 2 Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 vay be bakalim görürüz nasıl birşeymiş :D dublajlıda olucaktır büyük ihtimal :DBen baktım netten naruto falan var alt yazılı gerisi Basilisk, Hellsing , Last Exile tr dublaj Link to post Share on other sites More sharing options...
shidorin-sama 2 Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 hıaaaa çok heycanlandım :D ne güzel yapmışlar yea iyiki yapmışlar çok güzel olmuş :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest MaRMaReX Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Hepimiz İçin Hayırlı Olsun. Bu Arada Duyduğum Kadarıyla Mtv Turkiye'nin Yerine Geçicekmiş Animex. Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest YAGA Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Bu kanal D-Smart'ta hangi kanalda? Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest MaRMaReX Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Mtv Türkiye Kanalının Yerine Gelmiş Olması Lazım O Kanalı Biliyorsan Bir Bak Derim. Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest YAGA Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Mtv Türkiye Kanalının Yerine Gelmiş Olması Lazım O Kanalı Biliyorsan Bir Bak Derim.MTV Avrupa diye ayrı bir kanal var. Şu MTV sitesini düzeltsede bizde rahat rahat öğrensek. Telefonla da aradım ama sanırım sadece bir grup gerzek var. Çünkü adam anime yayınlancak mı diye sorduğum da cevap veremiyor. Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest MaRMaReX Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Dostum Baktım Anca Frekansını Bulabildim 11716 v 2222 Frekansı Bu. ;D Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts