Jump to content

Animex Yayın Hayatına Başlıyor.


3n4bL3

Önerilen İletiler

  • Yöneticiler

Animex, Türkiye’nin ilk ve tek çocuk animasyonu ve anime kanalı olarak yayın hayatına başlıyor. D-Smart ve Türksat üzerinden izlenebilecek kanal 7/24 yayın hayatıyla farklı yaş gruplarına hitap edecek içerik çizgisiyle, diğer kanallardan ayrışmakta.

Tüm Yaş Gruplarına Hitap Edecek

Kanalın içeriği 4-12 ve 7-14 yaş grubuna hitap edecek çizgi filmlerden oluşmasının yanında,  akşam yayınında 14+ yaş grubuna hitap edecek  anime dünyasına yer verecek. İçeriğin kız-erkek izleyici ayrımı gözetmeksizin oluşturulacak olması da Animex’in bir diğer önemli iddialarından.

Yenilikçi ve Trender Çizgiye Sahip

Animex’in böylesi dinamik hedef kitleye hitap etmesi,  kanalın yenilikçi ve trendleri takip eden duruşundan kaynaklı olacak.  Kültleşmiş çizgi film ve animelerinin yanında, gösteri alanındaki yenilikler  ve en güncel anime serileri de Animex’de gösteriliyor olacak.

Çocuklar için Sabah Kuşağı

Sabah kuşağında 4-12 ve 7-14 yaş grubu için en popüler çizgi filmler yayınlanacak. Animex’in bu kuşağından yayınlanacak popüler çizgi filmler A Kind Of Magic, Shuriken School (Ninja Okulu), kültleşmiş çizgi film The Adventures of Tintin, Titeuf, Edgar & Ellen.

Gündüz Kuşağı Tam  7-14 Yaş Grubu İçin

Zoey 101 ve Patito Feo gibi 7-14 yaş grubuna hitap eden dizilerin yer alacağı bu kuşakta ek olarak sabah kuşağının tekrarı da yer alacak.

Gençler için En Başarılı Manga ve Animeler Animex’te

Animex 14+ yaş grubuna hitap edecek manga ve animelerle gençlere kendini izlettirecek. Japonya’da 36 milyon üstünde satan Bleach,  dünyada 15 milyon adet kitabı satılan Deltora Quest, üçüncü kez en popüler karakter seçilen Shonen Jump, yılın animesi seçilen Anime Insider Animex’te yayınlanacak anime serilerinden bazıları olacak.

Anime Filmleri de Yayınlanacak

Animex çizgi film ve anime serilerinin yanında, anime filmleri de yayınlamayı planlıyor. Death Note, Fullmetal Allchemist gibi filmler Animex’in yayınlayacağı filmler arasında.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 54
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Mtv Türkiye Kanalının Yerine Gelmiş Olması Lazım O Kanalı Biliyorsan Bir Bak Derim.

MTV Avrupa diye ayrı bir kanal var. Şu MTV  sitesini düzeltsede bizde rahat rahat öğrensek. Telefonla da aradım ama sanırım sadece bir grup gerzek var. Çünkü adam anime yayınlancak mı diye sorduğum da cevap veremiyor.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.