Jump to content

Animelerin En Seksi Erkekleri Seçildi


Cувєя efsanedir. :)

Önerilen İletiler

Charapedia “Animelerin En Seksi  Erkekleri Kimler?” Sorusunu Yanıtladı

 

free.jpgSon zamanlarda Japon otakular arasında yaptığı ilginç anketler ile gündeme gelen Japonya kökenli karakter veri tabanı Charapedia, yakın zamanda  gerçekleştirdiği anime dünyasının en seksi kadınları oylamasından sonra bu kez de en seksi erkeklerinin kimler olduğu sorusunu yanıtladı.

Bu son ankete göre bakalım Japonya’nın otakuları verdikleri oylar ile animelerdeki en seksi erkekler listesine kimleri uygun gördü:

-10-
Kyoya Hibari – Kateikyoushi Hitman Reborn! (80 oy)

kyoya-hibari.gif

-9-
Ryo Saeba - City Hunter (95 oy)

ryo-saeba.gif

-8-
Haruka Nanase - Free! (130 oy)

nanase-haruka.gif

-7-
Levi - Shingeki no Kyojin (206 oy)

levi.gif

-6-
Jinguuji Ren - Uta no☆Prince-sama♪ (225 oy)

jinguuji-ren.gif

-5-
Gintoki Sakata - Gintama (258 oy)

sakata-gintoki.gif

-4-
Makoto Tachibana - Free! (263 oy)

makoto-tachibana.gif

-3-
Rin Matsuoka - Free!  (309 oy)

matsuoka-rin.gif

-2-
Takasugi Shinsuke - Gintama (376 oy)

takasugi-shinsuke.gif

-1-
Sebastian Michaelis - Kuroshitsuji (504 oy)

sebastian-michaelis.gif

Anketin sonuçlarına göre Free! serisi içinde bir çok bishounen barındıran Uta no☆Prince-sama♪ dahil pek çok animeyi geride bırakıp Haru, Makoto ve Rin olmak üzere üç karakterini birden listeye sokarken,  Uta no☆Prince-sama♪ sadece Jinguuji Ren ile yetinmek zorunda kaldı.

İlk sezonu 1987 yapımı olan seri City Hunter’dan Ryo Saeba, animeden yıllar yıllar sonra bile çekiciliğinden pek bir şey kaybetmemiş sanki. Karizmalarıyle öne çıkan Kateikyoushi Hitman Reborn’un yalnız kurdu Kyoya Hibari ve Shingeki no Kyojin’in  sevilen kaptanı Levi’nin ise listeye girmesi hiç de şaşırtıcı değil.

Bunların yanında Gintama’nın listeye dahil olan iki karakterinden Gintoki, kadınların kendilerini güldüren erkeklerden hoşlandıklarını;  Takasugi Shinsuke ise kötü karakterlerin karşı konulamaz cazibesini bir kez daha kanıtlıyor. Ankette oy kullananların cinsiyet dağımının yarı yarıya olması erkeklerin de bu konuda hemfikir olduğunu gösteriyor.

Son olarak listenin bir numarasına adını,  Kuroshitsuji serisinden tanıdığımız Sebastian Michaelis yazdırıyor. Sadakati ve sadakatinin sebebi arasındaki çizgiden doğan karanlık aurası ile kadın anime takipçileri arasında devasa bir hayran kitlesine sahip Sebastian’ı seksi bulmamak  Japon kadınlarının yanında erkeklerin de elinde değil galiba.

Japonların kendilerine has zevki olarak yorumlanan bundan önceki Charapedia anketlerinin ardından bu oylamada kendinize uygun  birkaç seçenek bulabildiniz mi? Peki sizce listede mutlaka olması gereken ve ya üstü çizilmesi gereken isimler kimler?

Kaynak: animefantastica

Not: freeword (Ayhan) kardeşimizin tüm foruma selamı var arkadaşlar ellerinizden öper  :D 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 26
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Bu listeye Takasugi ve Gintoki'nin giripte Hijikata'nın girmemesine fazlasıyla şaşırdım ve üzüldüm -_- . Listede Hibari ve Sebastian'ın olduğunu gördüğüme sevindim. Pek bana göre bir liste olmamış. 

Levi'nin olmasına hiç şaşırmadım beklenilen birşeydi kesinlikle. Ama mesela Noragami'den Yato veya Kaichou Wa Maid-Sama dan Takumi Usui'nin olmaması şaşırttı açıkcası. Özellikle Usui'nin olması gereki

Charapedia “Animelerin En Seksi  Erkekleri Kimler?” Sorusunu Yanıtladı   Son zamanlarda Japon otakular arasında yaptığı ilginç anketler ile gündeme gelen Japonya kökenli karakter veri tabanı Charape

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.