Jump to content

Yapım Kadrosu da Hunter x Hunter’a Elveda Dedi


Mileydi

Önerilen İletiler

  • Forum Admin

Son Bir Mesajla Yapım Kadrosu da Hunter x Hunter’a Elveda Dedi..

 

Hunter x Hunter 2011 animesinin son bölümü (148. bölüm) yaklaşırken; Madhouse’un özel veda sergisinden sonra; serinin yapım ekibi de kendilerince animeye veda etti. Serinin animasyon yönetmeni Takahiko Abiru, birkaç Gon x Killua çizimi ve animenin bazı sahnelerinden çizimlerle birlikte yapım ekibinin The Last x The Last isimli veda mesajını twitter sayfasında paylaştı.

 

hunter-x-hunter-2011.jpg

 

 

Takahiko Abiru’nun paylaşmış olduğu diğer çizimler:

 

hunter-x-hunter-2011.jpg

 

 

hunter-x-hunter-2011.jpg

 

hunter-x-hunter-2011.jpg

 

 

 

 

hunter-x-hunter-2011.jpg

 

Seride görev almış çizerlerden Niuya da ayrıca kendi çizimlerini paylaştı:

 

hunter-x-hunter-2011.jpg

 

hunter-x-hunter-2011.jpg

 

hunter-x-hunter-2011.jpg

 

hunter-x-hunter-2011.jpg

 

Hunter x Hunter hayranlarını derinden üzen bu vedadan, Gon Freecss’in seiyuusu Megumi Han da yakın zamanda yapılmış bir röportajında bahsetti. Röportajda Megumi’nin ikinci nesil bir ses sanatçısı olarak sektördeki rolü konuşuldu. Bilindiği üzere, Megumi Han’ın annesi Keiko Han da birçok anime serisinde görev almış başarılı bir ses sanatçısı. En bilinen rolleri ise orijinal Sailor Moon anime serisinde sesiyle hayat verdiği Luna ve Saint Seiya’dan Saori Kido. Megumi, Hunter x Hunter 2011 animesinin vedasıyla ilgili olarak da yaşamının birçok alanını etkileyen bir animede görev almanın ve sonrasında bu animenin sona ermesinin ne kadar zor olduğundan bahsetti. Onun ilk büyük rolü olan Gon Freecss’i seslendirmeye başlamasından bu yana bir ses sanatçısı olarak kariyeri de konuşulan konular arasındaydı.

hunter-x-hunter.jpg

 

Hunter x Hunter 2011 animesinin vedası hayranlarını yeterince üzerken; belki de bundan sonraki tek teselli kaynakları olacak mangayla ilgili de iyi haberler gelmiyor maalesef. Animenin vedasına şunun şurasında birkaç gün kalmışken, mangaka Yoshiro Togashi’nin sürekli tekrarlayan sırt ağrıları yüzünden mangaya en son verilen aranın mangakanın tedaviye daha rahat odaklanabilmesi için yeniden uzatıldığı Weekly Shonen Jump tarafından duyuruldu. Weekly Shonen Jump’ın 43. sayısında manganın dönmesini bekleyen hayranlarını yeni bir hayal kırıklığı bekliyor anlaşılan. Manganın ne zaman devam edeceği ise hala belli değil. Umarız mangaka Yoshiro Togashi bir an önce sağlığına kavuşur ve Hunter x Hunter hayranlarının yüzlerini güldürecek haberler gelmeye başlar.

 

Kaynak : Anime Fantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.