Jump to content

Tokyo Ghoul 2. Sezon Haberi Çin Sitesinden Kaldırıldı.


Mileydi

Önerilen İletiler

  • Forum Admin

Erken Gelen Tokyo Ghoul 2. Sezon Haberi Çin Sitesinden Kaldırıldı.

 

tokyo-ghoul.jpg

 

Sui Ishida’nın çalışması olan manga Tokyo Ghoul geçtiğimiz günlerde hayranlarına veda ederken, manganın anime uyarlaması da 12. bölümünün yayımlanmasıyla bu hafta son bulmuştu. Haliyle serinin bitişi ve son bölümün içeri göz önüne alındığında, pek çok izleyicinin kafasında, animenin sadece manga tanıtımına yönelik bir yapım olarak kalıp kalmayacağına yönelik soru işaretleri oluşması kaçınılmaz oldu.

Bunların hemen ardından Sui Ishida, Twitter’da yaptığı açıklamayla gündeme geldi. Mangaka bahsedilen açıklamada bu şartlar altında daha fazla detay vermeyeceğini ancak bu hafta içerisinde Young Jump’ta ya da Tokyo Ghoul internet sitelerinde seri ile ilgili önemli bir duyurunun yapılabileceğini belirterek Tokyo Ghoul severlerden biraz daha vakit istedi.

 

tokyo-ghou.jpg
Sui Ishida’nın Twitter Açıklaması

 

İşte tam da bu açıklamanın üzerine Çin’deki Tokyo Ghoul  internet sitesinde çıkan haber ikinci sezonun geleceğini umut eden takipçilerin yüreğine su serpti çünkü sitede Tokyo Ghoul’un 2015’in Ocak ayına planlanan ikinci sezonun listelendiği görülüyordu. Şu noktada belirtilmesi gereken şey yeni sezona yönelik bu haberin Sui Ishida’nın belirttiği Japonya’daki herhangi resmi bir kaynaktan onay almamasıydı ama bu durum bile hayranların coşkusunu ve internetteki ikinci sezona yönelik patlayan bilgi akışını engelleyemedi.

 

tokyo-ghoul.jpg
2. Sezonun Listelendiğini Gösteren Kare

 

Bugün ise duyurunun yapıldığı sayfaya gerçekleştirilen ziyaret, erken gelen bu haberle sevinenlerin sevincinin kursağında kalacağını işaret ediyor gibi; bunun sebebi sitede ikinci sezona yapılan yönlendirmenin ortadan kalkmış olması.

 

tokyo-ghoul.jpg
Aynı Siteden Bugün Alınan Bir Kare

 

Sonuç olarak, Tokyo Ghoul’un ikinci sezonuna dair üzerine konuşulabilecek iki ihtimal var. Bu ihitmallerin ilki ve olumlusu yapılan açıklamanın yapılması gerekenden erken yapıldığı için kaldırılmış olması; ikincisi ve pek çok hayranın duymak istemeyeceği ise yeni sezonun sitede yer alan yanlış bir açıklamadan kaynaklanması. Ne yazık ki iki ihtimal de göz önüne alındığında Tokyo Ghoul takipçilerinin elinden şimdilik resmi açıklamayı beklemekten başka bir şey gelmiyor. Peki henüz kesinlik kazanmamış olan Tokyo Ghoul 2. sezonu hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

 

Kaynak : Anime Fantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.