Jump to content

Japon LoL serverı geliyor!


kawaii kereste

Önerilen İletiler

LEEG O' LEGANDO

 

Yaklaşık 5-6 ay önce Riot'un Japonya'da şube açtığına dair dedikodular vardı, ama hiç bir Rioter çıkıp da doğrulamamıştı. Yalnızca Japonya'da iş alımlarına başladıklarına dair bir bilgi verilmişti.

 

Ama sonunda 2 gün önce reddit'te "Ao Shin ile Japon serverı aynı zamana denk getirebilir" başlığında bir Rioter "Yakında açılması için Japon serverı çalışmaları devam ediyor ama Ao Shin ile aynı zamana gelmesi bizim için önemli değil." dedikten sonra resmi ağızdan da onaylanmış oldu. Yalnız, Riot'un "soon" kavramını bileniniz varsa bunun hiç de "soon" olmıycağını anlamışsınızdır.

 

Bugün Riot Japan LoL'ü tanıtıcı bir video yayınladı:

 

 

Videodan da anlaşılacağı üzere Japonya'da LoL çok bilinen bir oyun değil. Zaten Japonlar PC gamingde pek iyi değiller, daha çok arcade/konsol oyunları popüler. Ama son zamanlarda bilgisayar ve mobil oyunculuğa bir kayma olduğu için büyük firmalar da bundan pay kapma peşinde.

 

Akihabara'daki en büyük internet cafeye yakın oturan birinin söylediklerine göre cafede en çok oynanan oyun LoL'muş, her daim makinelerin yaklaşık %70inde LoL oynanıyormuş. Yani büyük ihtimalle Riot kısa zamanda Japonya'yı da ele geçirecek.

 

Japonlar e-sports alanında tecrübesiz olsa da 5-6 senelik süre içinde Güney Kore ile çekişebilecek seviyeye gelebileceklerini düşünüyorum. Hem Kore ile Japonya arasındaki rekabet hem Japonyadaki neet miktarı hem de Japonlardaki hırs bunu sağlar. Zaten Koreliler de benzer bir yapıya sahip olduğu için şu an oynadıkları her oyunda en iyiler.

 

Tabii ki, bizi asıl ilgilendiren SEIYUULAR! LoL'ün ingilizce seslendirmelerini Warcraft/Call of Duty/Dragon Age gibi oyunları ve animelerin ingilizce dublajlarını da yapan bir çok ünlü ses aktörü yapıyor. Yani, Japonca seslendirmenin de animelerden bildiğimiz seiyuular tarafından yapılması olası.

 

Benden bir AWW YISS! KAÇ AYDIR BUNU BEKLIYORDUM ULAN ARTIK SESLENDIRIN ŞUNLARI! GET HYPED!

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 21
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

LEEG O' LEGANDO   Yaklaşık 5-6 ay önce Riot'un Japonya'da şube açtığına dair dedikodular vardı, ama hiç bir Rioter çıkıp da doğrulamamıştı. Yalnızca Japonya'da iş alımlarına başladıklarına dair bir

Normalde o dediğindi ama Türkiyedeki yapılacak olan Amerikada özel düzenlenecek olan bir turnuvaya katılım içinmiş...

Tomadachi diyor garipsedim :D

Bari Japonları bu oyunda bozmasınlar ya.Güzelim Japonların sadece Baka baka küfrüyle bütün bir oyun boyunca konuştuklarını düşündüm de :ph34r:

Neyse :D

 

valla çok da umrumda değil, yeter ki ben şampiyon seslendirmelerimi alayım :D

 

(Lucy-Fairy Tail, Haruhi Suzumiya, Amane Misa-Death Note)Aya Hirano - Caitlyn

(Iwasawa-Angel Beats, Inaban-Kokoro Connect, Saeko Busujima-Highschool DxD, Kanbaru-Monogatari)Sawashiro Miyuki - Kayle/Diana

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

valla çok da umrumda değil, yeter ki ben şampiyon seslendirmelerimi alayım :D

 

(Lucy-Fairy Tail, Haruhi Suzumiya, Amane Misa-Death Note)Aya Hirano - Caitlyn

(Iwasawa-Angel Beats, Inaban-Kokoro Connect, Saeko Busujima-Highschool DxD, Kanbaru-Monogatari)Sawashiro Miyuki - Kayle/Diana

Seni Saeko fanları taşlar bro :D :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.