Jump to content

Denizli'li anime severler burada toplanalım tanışalım kaynaşalım :D


lastbas

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 86
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Hoşgeldin deniz bende azra 3 aydir fanim 65 anime izledim ilk izledigim de vampire knight ti sao ya bayilirim iyi ki onla baslamissin :D Tekrar hosgeldin keyifli forumlar :)

ben de deniz, ben de izmirde oturuyorum ama ben 17 yaşındayım :D Ben hiç kitap okumayı sevmem, sanırım ilk 2 dışında ve anime sevmemiz dışında başka bişi tutmuyor derken ne görüyim :D Angel beats beni

Clannad'a başlamak istiyorum ama bir türlü vakit kalmıyor. Duyduğuma göre aşırı dram olan bir animeymiş ve arkadaşlarımdan spoilerlerini yemiştim ama başlıyacağım. :D Memnun oldum bu arada arkadaşlar.

Merhabalar.

Ben Helena, 20 yaşındayım.

Anime için biraz geç, farkındayım. Hiç bir geçmişim yok ancak artık kendimi bu konuda geliştirmek istiyorum "korka korka". İnanılmaz bir tür, sanat, edebiyat. Artık ne denirse. Umarım bu konuda bana yardımcı olursunuz. Buna gerçekten çok ihtiyacım var.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hoş geldin Helena.Ben de Ezgi. Memnun oldum.:D

 Bence hiçbir şey için geç değil. Ben de neredeyse 20 yaşındayım ve anime bilgim çok zayıf. Kendimi ezik hissediyorum ama azim varsa yapılır yani. Sorun yok. Sen nasıl türleri sevdiğini söyle hemen arkadaşlar yardımcı olsunlar. :D Bir de
konumuz var. Oraya da başvurabilirsin.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ancak, Helena benim gerçek adım değil. Bunu bilmeniz gerektiğini düşünüyorum. Maalesef adım çok çok nadir bulunduğu için kendimi bu denli ifşa etmek istemedim. İlerleyen zamanlarda sıcak ortamınıza katıldığım zaman memnuniyetle ismimi söyleyeceğim. 

Hepiniz harika ve çok tatlı görünüyorsunuz.

Umarım beni anlayışla karşılarsınız. :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.