Jump to content

Denizli'li anime severler burada toplanalım tanışalım kaynaşalım :D


lastbas

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 86
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Hoşgeldin deniz bende azra 3 aydir fanim 65 anime izledim ilk izledigim de vampire knight ti sao ya bayilirim iyi ki onla baslamissin :D Tekrar hosgeldin keyifli forumlar :)

ben de deniz, ben de izmirde oturuyorum ama ben 17 yaşındayım :D Ben hiç kitap okumayı sevmem, sanırım ilk 2 dışında ve anime sevmemiz dışında başka bişi tutmuyor derken ne görüyim :D Angel beats beni

Clannad'a başlamak istiyorum ama bir türlü vakit kalmıyor. Duyduğuma göre aşırı dram olan bir animeymiş ve arkadaşlarımdan spoilerlerini yemiştim ama başlıyacağım. :D Memnun oldum bu arada arkadaşlar.

Merhaba arkadaşlar. Ben Deniz, 15 yaşındayım. İzmirliyim fakat şuan okul için Yalova'dayım. Fantastik edebiyat ile aram iyidir. Kitapları seven biriyim. Öneri isterseniz; A Song of Ice and Fire serisini öneriririm. Animeyle tanışmam yaklaşık 1,5 yıla yakın. İlk gördüğümde ne kadar kötü desemde izledikten sonra insanın daha fazla izleyesi geliyor. Animeye arkadaşımın tavsiyesi ile Sword Art Online ile başladım. Etkisiyle Accel World izledim ve böyle kopup gitti. Beni en etkileyen anime Angel Beats oldu. En sevdiğim anime şuan Nisekoi. İkinci sezonu beklemeye sabrım yetmedi mangasını okuyorum. :P Bende böyle biriyim işte.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ben de deniz, ben de izmirde oturuyorum ama ben 17 yaşındayım :D Ben hiç kitap okumayı sevmem, sanırım ilk 2 dışında ve anime sevmemiz dışında başka bişi tutmuyor derken ne görüyim :D Angel beats benim en sevdiğim animem, angel beats ayarında güzel bişi istersen clannad öneririm, hoşgeldin foruma.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.