Forum Admin Amygirl Posted September 24, 2014 Forum Admin Share Posted September 24, 2014 Siz üyelerden gelecek olan öneriler de değerlendirilecektir :)Önerdiğiniz forum oyunu forumun diğer kurallarını (+18 içerik vs.) ihlal etmemelidir. Önerdiğiniz oyun anime ve mangalarla ilgili olmalıdır. Oyun önerilerinizi buraya yazın :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
usagiminako Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 anime karakteri görüntüsü bulma oyunu bize anime karakteri resimi veriliyor bizde hangi animeden olduğunu bulmaya çalışıyoruz bulan resim atıyor ve yine herkes hangi animeden olduğunu tahmin etmeye çalışıyor 2. forum animesi konu karakter belirleniyor ve devam ettiriliyor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meroe Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 (edited) Forum oyunları yasak değil miydi?Cevap: Forum oyunları Kaxell adlı çevirmenin yöneticilere başvurulması sonrası oyun bölümü ile birlikte açılmıştı.. Ancak aşırı derecede konu kalabalığı olduğu için bazı kısıtlamalar getirldi... En kısa sürede doneceğiz inşallah :) Edited May 24, 2015 by _Kokoro_ cevap Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl Posted June 13, 2015 Author Forum Admin Share Posted June 13, 2015 Konnichiwaaaaaa ! Gençler forumdaşlar! Forum oyunları bölümü artık açılmıştır!!! İlgilenenlere duyrulur.. Bölüm içi forum kuralları aynen devam etmekte olup buraya yazacağınız oyun istekleri biz adminlerce değerlendirilip konu olarak açılacaktır :) Kuralları okuyarak bizlere önerilerinizi yazınız :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vologirl Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Kendinden sonraki üyenin favori karakterini tahmin etme veya izlediği bir animeden bir karakter tahmin etme gibi birşey olabilir mi ? Misafir 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl Posted July 9, 2015 Author Forum Admin Share Posted July 9, 2015 Kendinden sonraki üyenin favori karakterini tahmin etme veya izlediği bir animeden bir karakter tahmin etme gibi birşey olabilir mi ? Kendinden sonraki üyenin favori karakterini tahmin etme kulağa hoş geliyor :) Açıyorum :) Diğerini anlamadım açıklarsan açılabilir :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vologirl Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Kendinden sonraki üyenin favori karakterini tahmin etme kulağa hoş geliyor :) Açıyorum :) Diğerini anlamadım açıklarsan açılabilir :) Teşekkür ederim ^^Hemen anlatayım : Mesela diyelim ki üstteki üye SAO izledi diye tahmin ettik ve SAO'dan bir karakterin (Kirito , Asuna , Lizbeth , Sinon vs) ismini söylesin . Onun gibi birşey . :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl Posted July 9, 2015 Author Forum Admin Share Posted July 9, 2015 Teşekkür ederim ^^Hemen anlatayım : Mesela diyelim ki üstteki üye SAO izledi diye tahmin ettik ve SAO'dan bir karakterin (Kirito , Asuna , Lizbeth , Sinon vs) ismini söylesin . Onun gibi birşey . :D Heee anladım ama ilk önerdiğin daha iyi bence :) teşekkürler :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vologirl Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Heee anladım ama ilk önerdiğin daha iyi bence :) teşekkürler :) Teşekkür ederim tekrar ^^ Ne demek :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
isilgaroth Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 Bul getir item special olabilir bence Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts