Jump to content

Barakamon Gotou Adalarında.


Mileydi

Önerilen İletiler

  • Forum Admin

Barakamon Serisinin Seiyuuları Gotou Adalarında

 

barakamon-gotou-adalarinda.jpg

 

Yaz sezonunun en popüler animelerinden biri haline gelen Barakamon serisinin bitmesine malumunuz 1 bölüm kaldı. Serinin hayranlarına küçük bir sürpriz niteliğinde Ono-sensei / Hara Suzuko no Gotou Baraka-tabi! (Ono-sensei / Hara Suzuko’nun Gotou Gezisi) isimli özel bir video hazırlandı. (Hatırlayacak olursanız hikayemiz de Gotou Adalarında geçiyor.)

 

 

barakamon-gotou-adalarinda.jpg

 

Animenin baş rol seiyuularından Ono Daisuke ve Suzuko Hara’nın olduğu bu özel gezi videosu “Barakamon Blu-ray Disk ve DVD Vol. 3 ve 4″ sürümleri içinde yer alacak. Disk sürümleri sırasıyla 26 Kasım ve 24 Aralık tarihlerinde çıkacak. Geziye dair tanıtım amaçlı kısa bir video da yayımlandı.

 

http://player.youku.com/player.php/sid/XNzc5NjUwNjA0/v.swf

 

Animede çocuk karakterler için yine çocuk yaşta seiyuuların yer alması seriyi özel kılan en önemli sebeplerden biri olarak gösterilebilir. Zira genç seiyuuların Gotou ağzıyla seslendirme yapmaları bile başlı başına bir başarı sayılır. Set arkasında çocuklarla çok iyi anlaşan deneyimli seiyuu Ono Daisuke ise, küçüklere senaryodaki telaffuzu zor kelimeler ve kanjiler konusunda yardımcı olmayı ihmal etmiyormuş.

 

barakamon-gotou%20-adalarinda.jpg

Rina Endou (Hina), Ono Daisuke (Seishuu Handa), Suzuko Hara (Naru)

 

 

Serinin, hayranlarına bir müjdesi daha var; 1 Şubat 2015 tarihinde Japonya’da animeden Daisuke Ono, Kouki Uchiyama, Nozomi Furuki, Rumi Ookubou ve Megumi Han’ın katılacağı「Barakamon」Hayran Etkinliği isminde bir gösteri gerçekleştirilecek. Eh bu kış da pek Barakamonsuz kalmayacak gibiyiz.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.