Jump to content

Sword art online 1 de en sevdiginiz karakterler (neden?)


Önerilen İletiler

Bu soruya sonsuza kadar Asuna cevabını vereceğim. Nedeni ise sesi, gözü, davranışları her şeyi mükemmel bana göre. 

Kirito'yu ben bir türlü sevememişimdir. İnsanları kurtaracağım diye harem tarzı bir şey kurduğu içindir belki de. (Hatta kız kardeşi bile)

Sword art online benim için ilk 10 bölüm ve son 2 bölümden oluşmakta, en dikkatimi çeken bölüm ise sondan 2. bölümdür.

GGO'nun ilk 4 bölümünden sonra bitti zaten benim için sword art online serisi, zar zor dayandım. Asuna 1. plandan 5. plana nasıl düştü halen düşünmekteyim.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 60
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Lisbeth gereksiz davranışları ve yerli yersiz sapıklıklarıyla komiğime giden bir karakter, Extra bölümü izleyenler havuzda Suguha'yı nasıl taciz ettiğini bilirler :D Ondan sonra en başta Klein, harbi

SAO da genel olarak bir çoğumuz kirito hayraniyiz. Peki orda sevdiginiz baska karakterler ya da dikkatimizi ceken en guzel bölüm hangisi Ben Kirito'nun Sadece sao daki ilk halinden hoslaniyorum Yui

Sao 2 o kadar sıkıcı geldi ki 5 den sonrasını izlemedim sagsgjsfj o yüzden asuna yalan oldu :D

Lisbeth gereksiz davranışları ve yerli yersiz sapıklıklarıyla komiğime giden bir karakter, Extra bölümü izleyenler havuzda Suguha'yı nasıl taciz ettiğini bilirler :D
Ondan sonra en başta Klein, harbi kral adamdır kendisi sonra sonra şey, hah Asuna yerim onu, Kirito çoğu zaman salak salak davransa da ana karakter olması iyi bir izlenim yaratıyor kendinde.Suguha.. SUGU! En favori karakterim diyebileceğim kişi, çoğu zaman ağır depresyon modunda takılsada kuzenine aşık olduğunu duyduğumda bir de oyundaki Kirito'nun kuzeni (sözde abisi) olduğunu öğrendi sahnelerde gerçekten yerlere yatmıştım, tabiri caizse acayip g** olmuştu :D Tabi bu kadarla bitmez favorilerim.
Heathcliff, Asuna'nın lonca lideri, meşhur GM'imiz ve oyunun yaratıcısı olan Kayaba Akihito, o görkemli görünüşü, büyük kılıcı ve ilahi kalkanı ile tam bir savaşçı.Kirito'yla düello atarken kendini buff'lamasa ve boss keserken Immortal Object kullanmasa daha bir gözüme girerdi.

Asada, ikinci sezona başladığımda cidden favorim olan bir karakter.Birini öldürdüğü için sürekli kendini suçlayan ve bu yükü taşımaktan korkan birisi, yaşadığı olay yüzünden silahlara karşı bir fobisi olmasından dolayı bu fobisinin üstünden gelmek için (sözde arkadaşı) Shinkawa'nın önerisi ile GGO'ya başlayan ve oyunun en iyi keskin nişancısı olan kişi, ileriki bölümlerde Asuna'nın pabucunu dama atabileceğini düşündüğüm karakter.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...

Silica aşırı sevimli ve masum adeta 'beni sev!' diyor.Kirito ile hayvanını canlandırmaya gittiği yolculuktan itibaren hep sevmişimdir.
Asuna,aah Asuna.''Eğer gerçek dünyaya dönersek seni bulacağım ve sana en baştan âşık olacağım.'' , ''Ölmeyeceğim çünkü ben seni koruyacak kişiyim'' bu replikleri ve Kirito uyurken onu izlediğinde dayanamayıp ''seni seviyorum,sonsuza kadar beraber olalım'' diyip sarılarak onu uyandırdığında yaptığı utangaç hareketler.. Hepsi onun ne kadar güçlü bir sevgi ve sahiplenme bağı olduğuna örnek.Oyunda olsun,gerçek yaşamda olsun yine güçlü bir kişiliğe sahip. 2.sezonda annesiyle bazı atışmaları oluyor fakat bu onun kişiliğini zerre etkilemeyecek bence.
Yui kim demiş programla yaratılan bir kız aileden olamaz diye? Yuinin o mama diyişlerini yerim.
Son olarak Kirito.Cool tavırları ile hepimizi etkiledi di mi..Beater Kirito.Kiritonun tek kötü yanı fazla iyi,yardımsever olması.Yani ne bileyim.Bir ara animenin adı Sword Art Online değilde Kiritonun Haremi imiş gibi hissetmiştim.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.