Jump to content

Naruto Ne Zaman Bitecek?


Misafir Leffwn

Önerilen İletiler

Misafir Leffwn

15 Yıldır Devam Eden Naruto Ne Zaman Bitecek?

 

15 yıldır devam eden, yıllardır anime ve manga dünyasına pek çok insanı çeken ve “shounen” denilince ilk akla gelen isimlerden biri olan Naruto’nun mangası çok yakında sona eriyor. Weekly Shonen Jump tarafından yapılan resmi duyuruya göre uzun shounen serisi 5 hafta sonra (haftada bir bölüm çıktığını düşünülürse 5 bölüm sonra da denilebilir) 10 Kasım 2014’te sona erecek.

 

naruto-ne-zaman-bitecek.jpg

 

Serinin hayranlarını derinden etkileyecek olan bu olay AnimeFantastica takipçileri için sürpriz olmadı çünkü geçtiğimiz sene 2014 yılında Naruto’nun kesin olarak biteceğini sizlerle paylaşmıştık. Geçen seneden beri biliniyor olsa da, son bölümlerde manga iyice belli etse de Naruto’nun olmadığı bir Weekly Shonen Jump’a alışmak pek de kolay olmayacak gibi. Bunun dışında 6 Aralık 2014’te gösterime girecek olan The Last: Naruto the Movie‘nin hikâyesi gizemini korumaya devam ediyor. Detaylar için biraz daha beklemek gerekiyor.

 

Umarız Naruto zor olsa da mümkün olduğunca herkesi tatmin edebilecek şekilde bir final gerçekleştirir. Bu yazıyı okuyan bazı kişilerin muhtemelen ilk düzenli olarak izlediği anime serisi Naruto, ilk düzenli olarak okuduğu manga da Naruto’dur. Kuşkusuz Naruto’nun sona ermesi pek çok kişide bir boşluk hissi yaratacak. Peki Naruto’yu bundan sonra bitmiş bir seri olarak görmeye hazır mısınız?

 

Alıntı: Anime Fantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 59
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

15 Yıldır Devam Eden Naruto Ne Zaman Bitecek?   15 yıldır devam eden, yıllardır anime ve manga dünyasına pek çok insanı çeken ve “shounen” denilince ilk akla gelen isimlerden biri olan Naruto’nun ma

Keşke bitmese ama naruto hayalini gerçekleştirsin yeter o zaman bu Naruto 'nun bitmesi iyi olacak iyi hayaslini gerçek olur umarım ama yinede keşke bitmesi ben onun sayesinde 2007 ylında Game One da o

Hinata ile Evlensin yeter bana :DASDASD ASD ASD

Posted Images

Misafir Leffwn

yeni bir hikayeyle devam edecek diye birseyler duydugumu hatirliyorum ama yok mu oyle birsey ?

Yok fanların uydurması ama aralık ayında yeni film çıkacak. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

mangası 2014'de bitcek dendi yani bu yıl bitiyor animesi devam edicek yani filler olarak'da devam edicek dendi yanlış hatırlamıyorsam ayrı bir anime serisi yapabilirler animesi için ama manga bu yıl son. ve manga gidişatına bakarsak son 5 bölüme herşeyi sıgdırmaları imkansız özelliklede karakter ilişkilerini bu yüzden mangadan ayrı animesinde gösterilcek sanırım oda.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.