Jump to content

Tokyo Ghoul’un Yaratıcısından Yepyeni Bir Seri Daha


Misafir Leffwn

Önerilen İletiler

Misafir Leffwn

Sevilen Seri Tokyo Ghoul’un Yaratıcısından Yepyeni Bir Seri Daha Geliyor

tokyo-ghoulun-yaraticisindan-yeni-bir-se

 

 

Weekly Young Jump’ın en sevilen seinen serilerinden Tokyo Ghoul’un mangası, 18 Eylül’de yayımlanan 143. bölümüyle hayranlarına veda etmişti. Mangaka Sui Ishida, arayı çok açmadan yepyeni bir esere daha imza atacağının müjdesini verdi.

 

16 Ekim’de yayımlanacak olan Young Jump sayısında yer alacak seriyi, mangaka “şok edici yeni bir seri” olarak tanımlıyor. Serinin ilk bölümü renkli bir başlangıçla 45 sayfadan oluşurken, derginin kapağını da süsleyecek.

 

Tokyo Ghoul’un temmuzda başlayan anime uyarlamasının ilk sezonunun finalini yapmasıyla da, ikinci sezon hakkında dedikodular başlamıştı. Sui Ishida’nın “önemli bir duyuru yapılabilir” sözlerinden sonra, bir Çin kaynaklı Tokyo Ghoul sitesinde yer alan duyuru siteden kaldırılmıştı. Umarız ki Tokyo Ghoul’un yaratıcısından yepyeni bir seri daha sevinciyle birlikte anime ekibi hayranlarını daha fazla bekletmez ve ikinci sezon haberini müjdeler.

 

Alıntı: Anime Fantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

şok edici yeni bir seri...hmm çok iddaalı sözler bunlar,beklentim tavan yaptı. -_- ama bundan öncesi asıl istediğim bir ikinci sezon.gene pek açık konuşmamış ama gelse bir ikinci sezon daha çok hoş olurdu.inşallah olur.hem ikinci sezon hem yeni bir seri mutlu olurduk bayağı ^_^

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tokyo ghoulu daha yeni izlemeye başladım. Ortalamanın üstünde bi seriye benziyo tabi animeye verilen tepkilere bakılırsa ilerlerde daha iyi olacak gibi. Böyle bi manganın mangakasının yeni projesini bende merakla bekliyorum. Umarım beklentileri karşılar. Şu yazıda foruma geldiğimden beri imla kurallarına en uygun yazdığım yazıdır herhalde. Çerçeveletip yurt odama asıcam.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tokyo Ghoul için kesinlikle 2. sezon bekleniyor ... Böylesine ses getiren bir seri varken yeni bir seriye başlamak biraz saçmalık gibi geldi. Ama düşünce şekli 'askıya almak' da olabilir belki... Demek istediğim şey şu ; bu seriyi askıya alıp araya bir seri daha sıkıştırmak. Yani yepyeni bir seri duyurusunu yaptıysa, bundan daha mantıklı bir açıklama olamaz bence.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.