Jump to content

Durarara!! x2 Üç Kısımdan Oluşacak


Misafir Leffwn

Önerilen İletiler

Misafir Leffwn

Tanıtım Videosu Yayımlanan Durarara!! x2 Üç Kısımdan Oluşacak

 

 

durarara-x2.jpg

 

2015’in en çok beklenen animelerinden biri hiç kuşkusuz Durarara!!’nın yeni sezonu Durarara!! x2 iken; şu  ana kadar yayımlanan görseller, bu görsellere eşlik eden yeni karakterler ve herkesin bir kez daha görmek için sabırsızlandığı eski isimler ile beklentilerin gitgide arttığı ikinci sezona dair yapılan açıklamaların da bir türlü sonu gelmiyordu.

 

Türlü etkinlikte duyurulan ve sonu gelmeyen bu haberlere bir yenisi, 5 Ekim tarihinde Akihabara’da gerçekleşen Dengeki Bunko Aki no Saiten 2014 (Dengeki Bunko Sonbahar Festivali 2014)’de eklendi. Festivalde yapılan resmi açıklamalara göre  Durarara!! x2, farklı sezonlarda yayımlanacak 3 kısımdan oluşacak. Ocak 2015’ye yayımlanmaya başlayacak kısım Durarara!! x2 Shō “承” adını alırken; Ten “転 ve Ketsu “結” ismini taşıyacak ikinci ve üçüncü kısımlar 2015 temmuzunda ve 2016 ocak ayında izleyicilerle buluşacak. Bu durumda Durarara!! x2’nin “Kishōtenketsu”* esasına göre adlandırılmış 3 kısmının isimleri değerlendirilirse ilk sezonun da Ki “起” olarak adlandırılabilmesi mümkün.

 

durarara-x2.jpg

 

 Etkinlikte bu duyurunun yanında seriye yeni katılan karakterlere ait seiyuuların takipçilere tanıtılan isimleri şu şekilde:

 

Vorona karakteri – M.A.O
Mizuki Akabayashi karakteri – Kappei Yamaguchi
Aoba Kuronuma karakteri – Hiro Shimono
Chikage Rokujo karakteri – Yuuki Ono

 

Son olarak yeni sezonda yaşanacaklar hakkında ipucu veren; Aoba’yı seslendirerek ekibe katılan Hiro Shimono ve özlediğimiz diğer karakterleri yeniden duyabileceğimiz tanıtım videosu Dengeki Bunko Aki no Saiten 2014’de paylaşıldı.

 

http://www.youtube.com/watch?v=nCUHLDDK8o8

 

Üç kısımdan oluşacak Durarara!! x2 sizce nasıl olacak? Peki yayımlanan tanıtım videosu sonrası beklentileriniz arttı mı?

 

*Kishōtenketsu Japon, Çin ve Kore anlatılarında yapı ve gelişme esasını temsil etmekte. Yazıda giriş kabul edilen Ki, Japon anlatılarında daha çok ortamın ve durumdan bahsedilen kısmı içerir. Shō, asıl olay ve gelişmelerin yaşandığı yer, Ten kurgudaki dönüm noktası, Ketsu ise eserin sonuçlandığı bölüm olarak gösterilir.

 

Alıntı: Anime Fantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

celty'i görünce bir mutlu oldum ama shizuo yoktu.bir i-za-yaa deyişini duysaydık keşke.özlettiler iyice.

yeni karakterleri de çok sevdim özellikle örgülü saçlı kızı dangan ronpadan Jille benzettim.nedense böyle karakterleri hep ona benzetiyorum da tipi benzesin ruhu değil :p 

o şapkalı yeni karakterde bir çesit izaya vol2 gibi göründü gözüme.

ortalık gene karışmış gibi o zombi gibi şeyler felan.neyse gelse de artık izlesek yahu,

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yeni sezondan büyük umutlarım var -kötü olsa bile fanıyız işte sevmek zorundayım :P-

 

Artı fanlardan biri '' Izaya'nın eskiden sevdiği biri olabilir mi? '' sorusuna Narita'nın cevabı '' Spoiler '' olduğu için kalp krizi geçirmeme az kaldı... Bu sezonda gerçek yanıtı alırız umarım :evil-smile-onion-head-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yeni sezondan büyük umutlarım var -kötü olsa bile fanıyız işte sevmek zorundayım :P-

 

Artı fanlardan biri '' Izaya'nın eskiden sevdiği biri olabilir mi? '' sorusuna Narita'nın cevabı '' Spoiler '' olduğu için kalp krizi geçirmeme az kaldı... Bu sezonda gerçek yanıtı alırız umarım :evil-smile-onion-head-emoticon:

Hayal kırmak istemezdim ama light novelları baz alarak gideceklerine göre en fazla 8e falan gelirler ki orada da yok, ben de meraktan çatlıyorum o konuda  :desperate2-onion-head-emoticon:

 

Izaya'nın tasarımı light noveldaki gibi olmuş, sonunda kişiliğini yansıtan bir suratı olmuş ve olması gerektiği gibi "yakışıklı olduğu kadar garip bir görünüme sahip" durumuna gelmiş ama yine de birinci sezondaki şirin tipini de özlüyorum doğrusu. :| Neyse ben bu yeni tasarımla soğuk veya ilgisiz gülüşlerini ve şeytani gülüşlerini ayırabileceklerini düşünüyorum.

 

Şapkalı Slon değil de, Izaya'nın kardeşi Kururi'nin öptüğü çocuk Izaya iki olabilir gibi gibi, neyse :rolleyes:

 

3 bölüme ayırmaları çok iyi olmuş ayrıca, 39 bölüm falan olursa müthiş olur!! Videodaki konuşmaları İngilizce'ye çeviren bir fanı görmüştüm, ben de Türkçeye çevirdim onları:

Mikado: Bu gizemli -hayır gizemli değil, hayat değiştirici-ama hayır, hayat değiştiren de değil, sıradan- olayları yaşayalı yarım yıl geçti.

Masaomi: Cidden, yarı yıl boyunca bu chat odasına katılmadığım için üzgünüm! Ama sevgilimle sevgi dolu bir randevudaydım!
Mikado: Masaomi...!? Bu gerçekten sen misin, Masaomi!?
Shizuo: Seni lanet olası...!!
Celty: Burada değil...! Burada değil...! Bir yerlerde düşürmüş olmalıyım!! NEREDE DÜŞÜRDÜM!?
Anri: Sen kimsin? Sen... Ne kadarını biliyorsun?
Izaya: Tek yapmam gereken iki tetikleyici şeyi aynı yere atmak. Ve sonra "Tatil bitti." derim.

 
Editdit: Mizuki Akabayashi ve Haruya Shiki göreceğiz bu sezon ona heyecanlıyım!!  Birde şimdiden hangi light novelda bırakacaklarına, sezon finalini nasıl yapacaklarına tahmin yürütüyorum, bakalım nasıl olacak :happy-onion-head-emoticon:
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.