Jump to content

KONTAKT 5


Sakuragi

Önerilen İletiler

10487269_10152540474659693_6177326251758

 

 

KONTAKT, beşinci etkinliği ile tekrar karşınızda! 2011 yılından beri Türkiye’nin bir numaralı çoklu tür alt kültür etkinliği olan KONTAKT, Türkiye’nin dört bir yanından gelen ziyaretçilerini 11-12 Ekim’de Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kongre Merkezi’nde buluşturuyor!

KONTAKT 5’te neler var?

Cosplay, video oyunları, rol yapma oyunları, masaüstü oyunlar, yarışmalar ve turnuvalar KONTAKT 5’te sizleri bekliyor!

KONTAKT Cosplay

Türkiye’nin en büyük cosplay yarışması KONTAKT Cosplay, beşinci etkinlikte de birbirinden renkli kostümler ve sahne şovlarıyla karşınızda! Hem bireysel hem de grup olarak katılabileceğiniz kategorilerin bulunacağı KONTAKT Cosplay ile ilgili detaylar için:http://kontaktconvention.com/news/kontakt-5-cosplay/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

EuroCosplay Ön Elemeleri

KONTAKT 5’te seçilecek EuroCosplay finalisti, tüm masrafları KONTAKT ve EuroCosplay tarafından karşılanarak London Comic Con’a gönderilecek ve ülkemizi Avrupa’da temsil edecek!

KONTAKT Elektronik Sporlar Ligi Sezon 1 Finalleri

KONTAKT 4’te düzenlenen StarCraft II: Heart of the Swarm turnuvasına yeni oyunlar ekleniyor ve KONTAKT Elektronik Sporlar Ligi birinci sezonu ile başlıyor! İnternet üzerinden yapılacak olan ve seçilen maçların canlı olarak yayınlanacağı ön elemeler sonrasında KONTAKT 5’te gerçekleşecek finaller ile elektronik sporcular hak ettikleri ödüllere kavuşacak!

Rol Yapma Oyunları

KONTAKT’ın vazgeçilmez bir parçası olan rol yapma oyunları hem masaüstü oyunlar ile hem de canlandırmalı rol yapma oyunları ile yine KONTAKT’ta. Yönetici kayıtları yakında açıklanacaktır.

Çizgi Roman ve Edebiyat Yarışmaları

KONTAKT, ödüllü Çizgi Roman ve Edebiyat yarışmaları ile genç yazar ve çizerlere becerilerini göstermelerine olanak sağlıyor. İnternet üzerinden başvuruları yapılacak yarışmaların ödül törenleri KONTAKT 5’te düzenlenecek. Kurallar ve ödüller ile ilgili detaylar yakında duyurulacaktır.

Görevler

KONTAKT 4’te süper kahramanların konu olduğu görevlere KONTAKT 5’te video oyunları konuk oluyor. Cumartesi ve Pazar günleri etkinlik alanında gerçekleştirebileceğiniz görevler ile bütün görev kartlarını toplayın ve sponsorlarımız tarafından birbirinden değerli hediyelerle doldurulan hediye havuzundaki ödüllerinizi kapın!

Sahne Şovları

KONTAKT 5 sahnesi birbirinden eğlenceli danslar ve müzikaller ile şenleniyor! Hem Cumartesi hem de Pazar günü ana konferans salonu bütün gün boyunca dopdolu olacak!

Stantlar ve İmza Günleri

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız ürünler ve KONTAKT’a özel indirimler stantlarda sizleri bekliyor. Ünlü yazarlar ve çizerler ile imza günleri ve bilgisayar oyunu tanıtımları da KONTAKT 5’te sizinle olacak!

Biletler

İki günlük kombine biletler 20₺ olarak ücretlendirilecektir. Aksi belirtilmediği takdirde bütün etkinlikler bu ücrete dahil olacaktır.

İletişim

Stant başvuruları:
[email protected]
KONTAKT Cosplay ve EuroCosplay hakkındaki:
[email protected]
KONTAKT Elektronik Sporlar Ligi hakkında:
[email protected]
Rol Yapma Oyunları hakkında:
[email protected]
Diğer bütün konular hakkında:
[email protected]

 

Kaynak: https://www.facebook.com/altkultur.KONTAKT

            https://www.facebook.com/events/1508183036060300/

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.