Jump to content

Tokyo Ghoul Animesi ve Mangası Devam Edecek


Misafir Leffwn

Önerilen İletiler

Misafir Leffwn

Sonunda Onaylandı: Tokyo Ghoul Animesi ve Mangası Devam Edecek

 

tokyo-ghoul-re.jpg

 

 

Tokyo Ghoul’un mangakası Sui Ishida geçtiğimiz günlerde “şok edici yeni bir seri”ye başlayacağını müjdelemişti. Bu haberin üstünden çok geçmeden Weekly Young Jump dergisi tarafından mangakanın Tokyo Ghoul:re ismiyle yeni bir mangaya başlayacağı duyuruldu. Öte yandan Çin kaynaklı Tokyo Ghoul sitesinde yer alan ancak hayranlarının hevesini kursağında bırakıp kısa zamanda yayından kaldırılan Tokyo Ghoul 2. sezon haberinde iki ihtimalin bulunduğunu belirtmiştik. Bunlardan ilki ve hayranları sevindirecek ihtimal gerçekleşti ve 2. sezonun Ocak 2015’te başlayacağı onaylandı.

 

tokyo-ghoul-second-season.jpg

 

Bir devam niteliğinde olup olmayacağı, zaman atlaması olup olmayacağı gibi mangasına ait detaylar henüz net değil. Doğruluğu hakkında biraz şüphe duyulabilecek internette dolaşan bazı görseller var. Ancak bunlara bakarak hayranlar arasında tahmin yürütme çabaları başlamış durumda. Siz ne düşünüyorsunuz?

 

tokyo-ghoul-re.jpg

 

Paylaşılan diğer fotoğraflar:

 

tokyo-ghoul-re.jpg

 

tokyo-ghoul-re.jpgtokyo-ghoul-re.jpg

tokyo-ghoul-re.jpg

 

GÜNCELLEMEYeni manga ve animeden ilk tanıtımlar paylaşıldı.

 

Tokyo Ghoul:re mangasının ilk tanıtımı:

 

 

Tokyo Ghoul 2. sezonun ilk tanıtımı:

 

 

 

 

Alıntı: Anime Fantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 21
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Sonunda Onaylandı: Tokyo Ghoul Animesi ve Mangası Devam Edecek       Tokyo Ghoul’un mangakası Sui Ishida geçtiğimiz günlerde “şok edici yeni bir seri”ye başlayacağını müjdelemişti. Bu haberin üs

çok sevindim, uzun seri olmasını istediğim animelerden  :rolleyes:  :lol:  :D

Anime mecburen devam edicek bu kadarla bitiricek olsalar başlamazlardı zaten. ama manganın devam etmesi baya enterasan oldu , iyi oldu , cokta güzel oldu

ben yeni manga serisiyle ilgili şöyle bi teori videosu gördüm ilginçti baya ( mangayı okumayanlar açmasın fena spoiler olabilir :D )

 

  Adamın aklına nereden gelmiş ya ama izleyince insan teorinin doğruluk payı olduğunu düşünmüyor değil manga cidden teoridekine benzeyebilir .

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yuhh! Manga nasıl devam eder? Manga ve animenin devam etmesine sevindim (özellikle animenin) ama mangada o son olanlar...

Manga okumayanlar bence Spoiler'a bakmasın direk ne olduğunu söyledim  :lol: Gerçi final 17Ekimde çıkacak ama son çıkan bölümde sonuçlar böyle gözüküyordu. 

Amon öldü, Kaneki de quinque oldu. 

Amon ve Kaneki ölürse geriye izlemek(okumak) için ne kalır ki?

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.