Jump to content

Kuroko no Basket Mangası Geri Dönüyor


Misafir Leffwn

Önerilen İletiler

Misafir Leffwn

Ani Bitişiyle Şaşırtan Kuroko no Basket Mangası Geri Dönüyor

 

kuroko-no-basket.jpg

 

Çoğu takipçi, okuduğu mangaların sona yaklaştığını yayımlandıkları dergilerde yapılan ön bilgilendirme ile öğrenmeye alışıkken Kuroko no Basket severler bu konuda pek şanslı değillerdi. Manga, bundan yaklaşık bir ay önce yaratıcısı Tadatoshi Fujimaki ya da Weekly Shonen Jump’tan herhangi bir açıklama yapılmaksızın okuyucularına veda etmiş; final sonrası doğan türlü spekülasyona cevap olarak hayranlardan aralık ayında Shuesiha’ya ait Jump Next’te ortaya çıkacak bir “mucize” için takipte kalmaları istenmişti.

 

İşte akıllarda bıraktığı tüm  bu soru işaretlerinin ardından Jump Next’in son çıkan sayısı Kuroko no Basket mangasının geleceği ile ilgili beklenen açıklamayı yaptı. Dergide yer alan habere göre basketbol temalı seri hikayesine 29 Aralık’ta yayın başlayacak ikinci bir manga ile kaldığı yerden devam edecek ve açılışını bir renkli sayfa ve dergi kapağında yer edecek görsel ile yapacak. Ancak belirtilmesi gereken önemli nokta manga haftada bir piyasaya çıkan Weekly Shonen Jump’ta değil, yeni programına göre aylık olarak çıkmaya devam etmesi beklenen Jump Next!’te başlayacak. Dolayısıyla mangayı haftada bir göremeyeceğiz. Ayrıca diğer ilginç bir nokta ise bu dergideki serilerin daha çok Weekly Shonen Jump’taki serilerin ekstra hikayelerini kullanması. O yüzden devam edeceği duyurulan Kuroko no Basket’in nasıl bir şekilde devam edeceği de merak konusu.

 

Bu haberin ardından manganın böyle aniden bitmeyeceğini düşünenlerin “Ben demiştim!” yorumunu duyar gibiyiz. Peki sizce yeni seri, manganın sevenlerini tatmin edecek mi; yoksa okuyuculara keşke hiç devam etmeseydi mi dedirtecek?

 

Alıntı: Anime Fantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

mangaya başlayıp animeyle devam etmiştim.daha sonra diğer serileri okurken devam etmeye vakit bulamamıştım.Ama okuyup yarım kalsaydı gerçekten içim içimi yerdi.O yüzden sevindim.Bir kaç seriyi daha bitirip tekrardan başlarım seriye.Ayrıca artık animenin yeni sezonunu da getirsinler yahu.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Manga olarak her ne kadar Slam Dunk kadar ucu açık bir son bırakılmamış olsa da, devam etmesini isterdim. Demek ki Japonya'da basketbol konusunda 90'lardan bu yana bir şey değişmemiş. Umarım anime serisi Slam Dunk'a benzemez de, manganın tamamını içeren bir sezon gelir animeseverler için.

 

Ayda bir çıksa da, konunun devamı değil de ekstra hikayelerin yayınlanacağı varsayımı yüksekte olsa, bu Japonya'da basketbol konusunda bir şey değişmemiş.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.