Jump to content

En Güzel Seiyuular


quincy

Önerilen İletiler

En Güzel Seiyuular Charapedia’nın Yaptığı Oylamayla Seçildi

 

Animelere azıcık ilgisi olan dahi bilir seiyuuları ve onların animeler için önemini. Animeleri anime yapanlardan biri de onların seslendirme performanslarıdır. Hal böyle olunca da birçoğunun idollere, pop starlara veya rock starlara taş çıkartacak kadar çok ve sadık takipçileri vardır. Zaten çoğu seiyuu olmanın yanında müzikle de ilgilenir ki bazıları bir gruba mensuptur; bazıları da solo olarak müzik kariyerini sürdürür. Charapedia da 10.000 kişinin katıldığı son anketiyle gerek ses performanslarıyla gerekse müzikal yetenekleriyle sadece Japonya’da değil artık tüm dünyaca tanınmaya ve takip edilmeye başlanmış kadın seiyuulardan en güzellerini seçti. Yalnız buradaki güzel kelimesi sizi yanıltmasın. Burada seiyuular seslerinin güzelliğine göre ya da ses performanslarındaki başarıya göre değil fiziksel güzelliklerine, çekiciliklerine, seksi oluşlarına göre oylandı. Bakalım Japonlar hangi kadın seiyuuları güzel ve seksi buluyormuş? İşte Charapedia’nın ilk 10’u:

 

10 – Maaya Uchida

(Ao Haru Ride – Futaba Yoshioka / Noragami – Hiyori Iki / Hunter X Hunter 2011 – Alluka Zoldyck)

 

maaya-uchida.jpg

 

9 – Nana mizuki

 

(Naruto, Naruto Shippuuden – Hinata Hyuga / Basilisk – Oboro / Claymore – Riful / Kuroshitsuji II – Alois Trancy / Magi: The Labyrinth of Magic – Ren Hakuei)

 

nana-mizuki.jpg

 

8 – Haruka Tomatsu

 

(AnoHana – Naruko Anjou / Accel World – Megumi Wakamiya / Kokoro Connect – Nana Nishino / Sword Art Online – Yuuki Asuna / Magi: The Kingdom of Magic – Morgiana)

 

haruka-tomatsu.jpg

 

7 – Marina Inoue

 

(Baccano! – Eve Genoard / Skip Beat – Kyoko Mogami / Shingeki no Kyojin – Armin Arlert / Date A Live II – Tohka Yatogami)

 

marina-inoue.jpg

 

6 – Manami Numakura

 

(The iDOLM@STER – Hibiki Ganaha / Love Lab – Riko Kurahashi / Sket Dance – Ayano Sugisaki / The World Only God Knows – Hibiki)

 

manami-numakura.jpg

 

5 – Miyuki Sawashiro

 

(Rozen Maiden – Shinku / Durarara! – Celty Sturluson / Hunter X Hunter – Kurapika / Angel Beats – Masami Iwasawa / Kimi ni Todoke – Ayane Yano)

 

miyuki-sawashiro.jpg

 

4 – Ai Kayano

 

(AnoHana – Menma / Guilty Crown – Inori Yuzuriha / Ao Haru Ride – Yuuki Makita / Sukitte Ii na yo – Mei Tachibana)

ai-kayano.jpg

 

3 – Suzuko Mimori

 

(Love Live! – Umi Sonoda / Kamisam Kiss – Nanami Momozono, Yukiji / YuruYuri – Himawari Furutani / Tantei Opera Milky Holmes – Sherlock Shellinford)

 

suzuko-mimori.jpg

 

2 – Sora Amamiya

 

(Aldnoah.Zero – Princess Asseylum / Akame Ga Kill! – Akame / Nanatsu no Taizai – Elizabeth Lyonesse / Tokyo Ghoul – Touka Kirishima / Log Horizon – Liliana)

 

sora-amamiya.jpg

 

1 – Kana Hanazawa

 

(Durarara! – Anri Sonohara / Kuragehime – Tsukimi Kurashita / Ao no Exorcist – Moriyama Shiemi / Binbougami ga! – Ichiko Sakura / WataMote – Yu Naruse / Steins;Gate – Shiina Mayuri)

 

kana-hanazawa.jpg

 

 

En güzel ilk 10 seiyuu bu şekilde sıralandı ve Japonlar Kana Hanazawa‘yı seçti. Şahsen ben ilk 10’da yaşına göre hala çok çekici, güzel ve şuradaki seiyuulardan daha seksi olduğunu düşündüğüm Paku Romi‘yi de görmek isterdim. Peki bu sıralama sizleri tatmin etti mi yoksa sizlerinde ilk 10’da mutlaka olmalıydı dediğiniz bir seiyuu oldu mu?

 

Kaynak; http://www.animefantastica.com

 

(Bence Maaya Uchida birinci olmalıymışta neyse..)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

aya hirano favorimdir ama yok  :o

Maaya Uchida güzelmiş ama :D

 

Aya Hirano'nın bi erkek arkadaş skandalı olduğu için Japonya'da pek sevilmiyor. Haruhi Suzumiya rolüne kadar kariyeri yükselişteymiş, sonrasında hep yan rolleri alabildi. Fairy Tail'den Lucy'yi kapması baya iyi bişey aslında.

 

Kana Hanazawa'yı 1. görmeye gelmiştim, tatmin oldum. zaten hatun seiyuuluk yapmadan önce mankenlik/idollük yapıyormuş Tokyo'da.

 

Miyuki Sawashiro'yu beklemiyordum aslında listede. sesi çok iyi ama madem seksilik diyoruz, yok olm bu hatunda öyle bi olay.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.