Jump to content

Selam Ben Yumit


Yumit2456

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 26
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Selam arkadaşlar ben Yumit. 3-4 yıl kadar önce bilgisayarım bozulduğundan dolayı el mahkum geceleri televizyona sarmıştım. Orada animeyle tanıştım sırf canım sıkılmasın diye açtığım bir kanalda sık sı

Hosgeldin yumit :) ben azra forumda iyi vakit geçir ^_^ Espiriyi iyi yapmissin arada yap boyle espirileri :D

//Benim verdiğim gaz az oldu ama hoc olmamasindan iyidir dimi ^_^//

 Hoşbulduk teşekkürler ilgi için. Kusura bakmayın vize öncesi yoğun olduğumdan anca yazmaya vakit bulabildim. Hikayeme gelirsek, 13 Kasım'da 3. yılımız olacak ve inancım o ki sonu olmayan bir efsane yazıyoruz  :) Ve kendisi için bleach'i tek solukta bitirmeme, narutoyu hunharca izlememe, mangaları telefon tablet ve bilgisayar üçlemesiyle aralıksız okuyup yetişmeme rağmen, üniversiteye hazırlık senesinde animeyi bıraktı  :angry: Hala da başlamış değil artık sadece mangaları takip ediyor ama olsun. Resmen sigaraya bağımlı yapıp sonra kendisi içmeyi bırakan insanların yaptığı hareket bu. Belki sigara değil ama bende yeterince bağımlılık yaptı bu animeler. Şaka bir yana çok severek, zevk alarak izliyorum ve gayet mutluyum bu durumdan.

Adıma gelecek olursak. Küçükken, ablamla birlikte kampa gitmiştik. Gürcüler, Bulgarlar ve Almanlar kısaca yabancı uyruklular oldukça çoktu ve kimse gerçek ismim olan Ümit Yaşar'ı telaffuz edemiyordu.(Ümit denilmesini sevmem, Yaşar denilmesini de sevmem. İlla Ümit Yaşar dedirtirim kendime. Veya Yumit yani :D) Orada "Yuuuumiiit Kşarrr" diye efsanevi bir seslenmeleri vardı bana. Yumit kısmı yapıştı kaldı ailem arkadaşlarım zamanla herkes bana Yumit diye seslenmeye başladı. (Kşar konusuna hiç değinmiyorum. Küçüklüğümde "Yaşar kaşar ... kaşar" şeklinde kulağa hoş gelen ama anlamı oldukça sinir bozucu olan bir şarkı bestelemişlerdi kamptaki diğer çocuklar. Tüm ilgiyi üstüme çekecek kadar yakışıklı olduğum için kıskanıyorlar tabi onlarada kızamıyorum. Neyse bu parantezin içini okumamış taklidi yapın lütfen.)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

 Tüm ilgiyi üstüme çekecek kadar yakışıklı olduğum için kıskanıyorlar tabi onlarada kızamıyor

 

Ahahaha, bu cümleye bayıldım. :D

Vay, demek birliktesiniiiiiz. Nice güzel senelerinize ^^

Bi de profil fotoğrafı falan koysan daha iyi durur sankim, ama yine de senin tercihin :3

Tekrardan aramıza hoşgeldiiiiiiin.  :8: 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.