Mireille 68 Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 Evet ilk konumu açmış bulunmaktayım, çok heyecanlıyım şu an :D Eğer bu konu forumda varsa şimdiden özür dilerim, benzer konuları da aradım ama bir şey çıkmadı. :) Ve başlıkta da yazdığım gibi konu spoiler içeriyor. İsminde olduğu gibi videolar 30 saniye değil, ben de anlamadım orayı :D Ve videolar dalgasına yapıldığı için yapan kişi arada saçmalamış :D 30 Saniyede Higurashi no Naku Koro ni 30 Saniyede School Days Bunda azıcık ecchi var. 30 Saniyede Mirai Nikki En çok buna güldüm :D 30 Saniyede Hyouka Azıcık küfür var biraz da edepsiz ama olsun. "Neden Free 2. bir sezonu oluyor da bizim olamıyor" dediği yere bittim :D 30 Saniyede Black Bullet "I finally have a loli harem" :D :D LucisTenebris, Cold Dewil, Shiba Tatsuya and 2 others 5 Link to post Share on other sites More sharing options...
kawaii kereste 518 Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 30 Saniye'de Hyouka'yı ben daha önce paylaşmıştım ama arayıp bulamaman normal şimdi ben arasam ben de bulamam :ph34r: Higurashi no Kaku Koro ni'yi ilk kez izledim şimdi, sonu çok iyi olmuş :D Mirai Nikki'yi tekrar izledim, "I'm changing my name" waosfasdof :D Witch 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Nume 71 Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 Mirai nikki ciddrn özet olmuş -yuki... Link to post Share on other sites More sharing options...
denizakkas13 45 Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 guzel paylasim olmus ama blackbulleti izlemeden atsaymisin keske merak ettim Link to post Share on other sites More sharing options...
Naussica 21 Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 Mirai nikki ye koptum bana animenin özetini cıkaran bir video oldu School days 1,2,3,4,5,6,7 Leveled-Up neden 7 :D neyse koydugun icin sağol :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Nones 2487 Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 Mirai Nikki bayağı spoilermiş yalnız :D Bir ara tekrar bir göz atayım bu animeye :P Güzel konu teşekkürler. Link to post Share on other sites More sharing options...
Mireille 68 Posted October 21, 2014 Author Share Posted October 21, 2014 30 Saniye'de Hyouka'yı ben daha önce paylaşmıştım ama arayıp bulamaman normal şimdi ben arasam ben de bulamam :ph34r: Higurashi no Kaku Koro ni'yi ilk kez izledim şimdi, sonu çok iyi olmuş :D Mirai Nikki'yi tekrar izledim, "I'm changing my name" waosfasdof :D Im changing my name kısmında koptum zaten :D Ben bile dayanamadım videonun sonuna kadar Yukki napsın ? :D Mirai nikki ciddrn özet olmuş -yuki... Animenin en can alıcı kısmı falan :D Mirai nikki ye koptum bana animenin özetini cıkaran bir video oldu School days 1,2,3,4,5,6,7 Leveled-Up neden 7 :D neyse koydugun icin sağol :D Makoto'ya 2 den sonra bi özgüven geliyo :D Mirai Nikki bayağı spoilermiş yalnız :D Bir ara tekrar bir göz atayım bu animeye :P Güzel konu teşekkürler.Baştan spoiler konusunda uyarayım dedim de, sonra benim başım ağrımasın diye :D guzel paylasim olmus ama blackbulleti izlemeden atsaymisin keske merak ettimKoyayım o zaman :D Link to post Share on other sites More sharing options...
AlucardHell 285 Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 yukki yukki :D 10 saatlik versiyonunun kısaltılmışı gibi olmuş :D Nanilyas 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Mireille 68 Posted October 21, 2014 Author Share Posted October 21, 2014 yukki yukki :D 10 saatlik versiyonunun kısaltılmışı gibi olmuş :D Görmüştüm 10 saatlik versiyonunu :D 10 saatlik işkence falan :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Witch 708 Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 I'm changing my name dfsfgdfgsgsd Çok iyi ya :D :lol: :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts