Berker51 275 Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 The Last: Naruto the Movie’de NaruHina Mı Olacak? 15 yıllık manganın bitmesine günler kala Naruto’nun finali heyecanla beklenirken The Last: Naruto the Movie filminin OST albümünün kapağı NaruHina taraftarlarının yüzünü güldürdü. Filmin senaryosuna dair hala kesin açıklamalar yok ancak “Son Hikaye, İlk Aşk” sloganıyla beraber albüm kapağında Naruto ve Hinata’nın birlikte yer almaları kesinlikle bu konuda hayranlar tarafından büyük bir beklenti yarattı. Anime filminin tema parçası da Sukima Switch – Hoshi no Utsuwa olarak açıklandı. Henüz birkaç tasarım, karakterlerin boyları gibi birkaç ufak bilgi ve bu video dışında hiçbir şeyin doğru dürüst gösterilmediği The Last: Naruto the Movie sırrını korumaya devam ediyor. Sizce nasıl bir film olacak, Naruto ve Hinata aşkı gerçekleşecek mi? Kaynak: AnimeFantastica Barış D. Baryshx, Nanilyas and Golge_Kaze 3 Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Zaten gerçekleşmezse gerçek bir final olmaz, bir an naruto gay olarak mı bitirecek animeyi diye kuruntular oluşmuştu, Naruto'nun bu saske sevdasından :P sakura'da platonik takılmaya devam eder sasuke için, Link to post Share on other sites More sharing options...
Babbin 4 Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 sakurayıda chouji alsın tamam işte :Dhinatayı severim inşallah naruto kapar :lol:sasukenin ölümünü bekliyoruz şuan hadi bakalım :mellow: Link to post Share on other sites More sharing options...
RinOsawa(Asu) 182 Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 İzlemeyi Kestim Şuan Finali Bekliyorum Fakat Hinata İle Olması Hem Hüzünlendirici Hem Sevindirici Fakat Sakura'nın Narutonun Peşinden Koşmasını İsterdim Sakura-Naruto Olmasını İsterdim Açıkçası extreme 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
extreme 197 Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 İzlemeyi Kestim Şuan Finali Bekliyorum Fakat Hinata İle Olması Hem Hüzünlendirici Hem Sevindirici Fakat Sakura'nın Narutonun Peşinden Koşmasını İsterdim Sakura-Naruto Olmasını İsterdim Açıkçası Bnm de içimde hep o hikaye kalıcak :D ama göremicez sanırsam Link to post Share on other sites More sharing options...
AlucardHell 285 Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 sonunda Naruto da doğru yolu buldu :) Link to post Share on other sites More sharing options...
NightTheFox 6 Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Naruto izlemiyorum şuan fakat yine de duygulandım :D Anime de bittikten sonra artık naruto geç kaldığında ya da ertelendiğinde chatte sorulan "Naruto nerde kaldı yaaa" gibi sorular yok olunca bi garip olucam galiba(Gerçi şimdilik SAO falan birkaç hafta daha idare eder narutoyu ama olsun) Ayrıca Hinata olayının bir yanılgı yaratmak amacıyla konduğunu düşünüyorum[Çünkü "İlk Aşk" terimi naruto için Sakuraydı yanlış bilmiyorsam? Sonuçta ana karakter naruto olmasına rağmen Hinatanın "İlk Aşk" hikayesini konu almazlar bence(Ayrıca sakuranın saçları pembe ^^)] Ama tabi belli olmaz bu işler gönül işleri :D Naruto harem yapsa yine şaşılmaz ^^ Link to post Share on other sites More sharing options...
DenizJS 56 Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Sonunda güzel bir haber naruhinaysa yüzde yüz izlerim :D :D Sonunda Naruto imana geldi :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Nanilyas 64 Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Artık gerçekleşsin lütfen yalvarıyorum :D acı çektik o kadar hem manga sona eriyor hem NaruHina nın bi yüzünü göremedik Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts