Jump to content

Sarılmanın cezası olur mu?


kawaii kereste

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 51
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

''Sokakta eşini dövebilirsin ama sokakta sarılamazsın çünkü biz ahlaklı bi toplumuz (!)'' yeterli bence.  

20-30 yıl sonra hapis cezası diyenlerin sayısı azalır mı artar mı orası tartışılır ama insanı saldırmaya teşvik ediyorlar diyen amcama kimse şu zamana kadar sarılmamış sanırım adam sevgiye aç belli ki

Keske her yerde savasan degilde sarilanlar insanlar olsa ^_^ bunlari anlamak zor dort duvar onlar icin yapilmis olmali

  • Forum Admin

O %80'in içinde gelir durumu olmayanlar bile var adminim.. Ama işte bundan haberi olmayan beyinler de mevcut dünyada.. Ekmek fiyatı sorma boşuna mı gündemini kaybetmiyor bir türlü? 

 

Bu arada o tavuk döneri ben yeni duydum ya!? İnsanın saflığına gülünmez bilirim ama salaklığına kahkaha atarım buna olduğu gibi..  :lol:

 

Ayrıca tavuk dönerin nesi kötü  :huh:

Tavuk döner kötü demiyor paran yoksa boşuna uğraşma, benim sevgim satılık almaya gücün yeterse gel diyor  <_<

 

@Zeynep

Kızımızın dünyadan haberi yok. Dünyanın % 80'i gelir durumu düşük. Bu kızda geriye kalan % 20'den bana ekmek çıkar mı derdinde. Zaten o % 20'de geriye kalan % 80'i sömürerek zengin oluyor.

Ayrıca sana mı kalır o gelir düzeyi yüksek kişiler, gider mankenleer ile takılırlar di mi yani :P

Bırak tavuğu evine ekmek götüremeyen insanların olduğu bir ülkede, bir bardak su için ağlayan çocukların olduğu bir dünya da hala böyle ................. var, bunları alıp 3 gün aç bırak ekmeğin kıymetini bilsinler ama sanırsam bunun gibiler de beyin denilen şey sadece ağırlık mekanizması olarak kullanılıyor <_<

 

Neyse sarılmak iyidir sarılın kaynaşın sevgiyle kalın  ^_^ Tavuk döner iyidir hele ki yanında ayran varsa daha da iyidir  :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bu arada o tavuk döneri ben yeni duydum ya!? İnsanın saflığına gülünmez bilirim ama salaklığına kahkaha atarım buna olduğu gibi..  :lol:

 

Ayrıca tavuk dönerin nesi kötü  :huh:

 

kötü değil de ucuz olmasını kastediyor :D kokoreç diyecek hali yok ya, yarım ekmeği 8-9tl kokoreçin!

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Öpüşmenin ve sevişmenin cezası olmaz arkadaşlar. Sokakta öpüşen iki insan mı görüyorsunuz, hoşunuza gitmiyorsa başınızı çevirin gitsin. Ben hoşlanmıyorum burada yapmayın cart curt bunlar safsatadır, saçmalıktır. Bireysel düşünceye göre tek tek yargılamaya kalkarsak bir tarafta sokaklarda sevişirken bir tarafta birbirimizin yüzüne bakamadığımız yerler çıkar ortaya. Eğer ki ''Özgürlük'' gibi bir olgu varsa (ki bu olgu diğerlerinin özgürlüğünü kısıtlamayacak şekilde yapılmalıdır) insanlar makul koşullarda istediklerini yapabilirler. Türkiye ''Çoğunluğu'' müslüman olan bir ülkedir ancak Türkiye'nin dini islamiyet değildir. Lütfen buraya dikkat edelim. Her bireyin kendi yorumu elbet vardır ancak iş yargılama kısmına geldiğinde bireysel bir yargılama sadece insanın içinde olmalıdır ve yine sadece insanın içinde kalmalıdır. Derler ki Türkiye'de belgelere dökülmemiş kurallar vardır. Bunlara görgü kuralları ve örf anneanne kültürünü örnek verebiliriz. Bkz; Çoğunluğun bu kültürle yetiştiği bir şehirde, bu kültüre uzak olan bir insana ''Bunu yapmayın, ayıp'' denmesi tabii ki birçok kişi tarafından normal karşılanır, ancak bunu genele yaydığımızda bu düşüncenin azınlığı asimile etmek gibi enteresan ve korkunç bir kavrama dönüştüğünü varsayabiliriz. Nitekim efendim yukarıda bahsettiğim ''Makul'' lafı kişilere bakmaz. Avrupa aşkı duyan tonla insan vardır mesela ülkemizde. İnanın bana sevgilimle her yurtdışına çıktığımda istediğim gibi öpüşebiliyorum, kucağıma alabiliyorum. Türkiye'de ise bunu yaptığımda tecavüze yeltenen bir şahıs gibi fişleniyorum. Halbuki önemli olan tek şey karşımdaki insan ne diyor bu işe. Sevgilim kahkahalar atarak gülerken, insanların ''Yapmayın, ayıp, bize ters'' gibi şeyler söylemesi ne kadar mantıklıdır sizce?

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 sene sonra...

Ben aslında şaşırmadım. "dört duvar, saldırmaya teşvik" yorumlarını duyunca lan yuh dedim. Bu insanlar baya bastırılmışlar toplum tarafından. Sarılmanın bir çok anlam içerebileceğini yorumlayan olmuş, güzel. Ama bu zihniyette olan insanlar, bunu bile cinsellik olarak algılar olmuşlar. Bence bu insanların sarılmaya ihtiyacı var :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...

"Stolk" adlı kanalda izlediğim bir videoda görmüştüm. Baya  da gülmüştüm bunları eğitmen insanlara ya da eğitilmemişlerse de ülkenin kafa yapısına bir kere daha gülmüştüm. Hapis cezası diyen amcayada tek diyeceğim sakın çocuk yapma senin yetiştireceğin çocuğun bu ülkeye bir faydası da olmaz bir de umarım karısı buna sokakta sarılır da tükütdüğünü yalar. 

 

Bu arada "Stolk" adlı kanalı öneririm arkadaşlar 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.