Jump to content

Önerilen İletiler

gLg96O.jpg

 

 

Merhabalar arkadaşlar. 

Sizlere kendi açımdan ve kendi açımdan olduğu kadar sözlük yazarlarımız ve moderatör kadromuz açısındanda güzel olan bir haberi vermek istedim bugün.

 

OtakuTürk Sözlük bugün tam 2 yaşında.

 

Bundan tam 2 sene önce bir, bu saatlerde anime sever kitle için farklı bir şeyler yapma amacıyla sözlük kurma fikri aklıma gelmişti. Ve fikrimi o gün yanımda olan ve hala sözlüğümüzün yöneticilerinden Ryukon'a açmıştım. Ve biz anime sever kitleninde bir sözlüğü olmuştu. İlk sözlük bizdik filan demeyeceğim tabii ki. Bizden önce çokça deneyen ama hiç duymadığımız sözlükler olduğunu görmüştük. Genelde onlar pek tutulmamıştı - ki haliyle bizde duyamamıştık.- ama biz bunun dışında devamlılık sağlayan bir sözlük olarak devam etmek istedik. Ve bunu bugün bir kez daha başardığımızı görmek bizi mutlu ediyor. 

 

Bu yolda bir çok sayfa, site, yazar bize destek oldu. Samimi olmak gerekirse zor zamanlar yaşamıştık bizde. Bir süre kimsenin olmadığı bir ortam olmuştuk. Henüz daha ilk zamanlardı ama neticede yaşamıştık. Ancak onlarıda atlattık. Ve başta belirttiğimiz gibi bugün 2. yaşımızı kutluyoruz OtakuTürk Sözlük olarak. 

 

Tüm ottalarımızı sözlüğümüze bekleriz. 

 

OtakuTürk Sözlük

 

-ExheptaN1453

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.