Jump to content

Kamisama Hajimemashita’dan İlk Video


FuneraireS

Önerilen İletiler

2. Sezonu Merakla Beklenilen Kamisama Hajimemashita’dan İlk Video

 

kamisama-hajimemashitadan-ilk-video.jpg

İlk sezonu oldukça beğenilen Kamisama Hajimemashita’nın ikinci sezonuna dair ilk tanıtım videosu yayımlandı. Videoda ise Tomoe’nin sesiyle animenin ve karakterlerin hikayesinden bahsediliyor.

- Demek bu civarda gezinenler sizsiniz… Akurao ve Tomoe. Ee, bir dövüşe ne dersiniz?

- Bize uyar. Can sıkıntımı hafifletmiş olursunuz. Öyle değil mi, kardeşim?

- Geberin!

- Durmanız gerektiğinde durmalıydınız!

- Hiç fena sayılmazsın kardeşim. Tomoe? Tomoe!

“Bendeniz Mikage Tapınağı’nın hizmetkarı Tomoe. Eskiden şeytandım, lakin artık bir sözleşme yapıp bir tanrının hizmetine girdim. Bu iş aslında tam bana göre. Bu da efendim. Kendisi Mikage Tapınağı’nın gücünün devredildiği insan olur. Bir kurtçuk kadar zayıf olsa da sürekli etrafta gezinip durur. Anlayacağınız gözümü ondan ayırmaya gelmiyor. Sayesinde de “okul” denilen bir yere gitmek durumunda kaldım.

Bu çocuk da bir Tengu. İnsan dünyasında yaşamaya heves etmiş tuhaf bir tip. Amacı Nanami’nin kalbini yiyerek tanrı olmaktı ama ben onun icabına baktım. Yine de bize bulaşmaya devam ediyor, öyle sinir bozucu ki.

Başka sinir bozucu tipler de var. Bunlardan biri de ben fark etmeden kendi kendine bir anlaşma yapan Mikage Tapınağı’nın bir başka hizmetkarı. Kendisi öte dünyada pek tanınmaz. Kutuda yaşan bir yılan olur ki acayip sinir bozucudur.

İşte bu da beni bir hizmetkara çeviren eski efendim Mikage. Bir kelebeğin içinde yaşayabilen yakalaması zor biri. Biraz dışarı çıkacağını söyleyip 20 yıldır dönmedi.

Otohiko ise Mikage’nin tanrı arkadaşlarından. Ara sıra Nanami’ye sataşmak için tapınağa gelir. Öyle görünüyor ki Nanami’ye yaklaşmaya çalışan başka kişiler de yok değil, ancak… ben yanında olduğum sürece kimsenin ona yaklaşmasına izin vermeyeceğim. Kim gelirse gelsin onu hep koruyacağım. Sonuçta benim işim bu. Neyse, siz takipte kalın.”

Seiyuu ve seslendirme kadrosu da belli olan animenin yayım tarihi ise henüz açıklanmadı. Peki siz ilk sezonu nasıl bulmuştunuz, ikinci sezondan beklentileriniz neler?

Alıntı:AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bir an önce 2. sezonun ne zaman yayınlanacağı söylensin yeter.:D Başka beklentim yok gibi. Yine tatlı bölümlerle karşıma çıkıp gülümsetecek Kamisama sonuçta.

Ama... İkinci sezonda animeye farklı bir şey katıldığını görmek güzel olur hani. Şaşrtır ne güzel. :D Hem özlediğim karakterleri görmüş olurum hem de merakla izlerim animeyi. Yalnız Tomoe`yle Nanami değişmesin. O şebekleri böyle sevdim ben. Ki shoujo animelerde kıza gıcık olurum çoğu zaman. Nanami`yse çok tatlı ve samimi geliyor bana. Saf biri ama olsun. :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.