Jump to content

Shingeki No Kyojin 3D Manevra Teçhizatı Satışa Çıkıyor


FuneraireS

Önerilen İletiler

Resmi Olarak Shingeki No Kyojin 3D Manevra Teçhizatı Satışa Çıkıyor

Sevilen shounen serisi Shingeki No Kyojin’in geçtiğimiz sene ocak ayında Osaka’da bir etkinliği düzenlenmişti. Bu etkinlikte ilk defa üç boyutlu gerçek ölçülere sahip olan Shingeki No Kyojin Manevra Seti sergilenmişti.

shingeki-kyojin-silah-seti.png

Satışa sunulmadığından ilgiyle ve heyecanla izledik bu gerçek ölçüdeki silahı ve sonunda hemen satın alıp gerek cosplay gerek ise evinin baş tacı yapmak için niyetlenmiş hayran kitlesine sahip seriye ait silahın kopyası gerçek boyutunda ön siparişe sunuldu.

shingeki-no-kyojin-silah-seti.jpg

Ön siparişlerin ve fiyat tekliflerinin başlamasıyla artan ilgi bizi bu karedeki önemli soruya götürüyor, bu muhteşem kopyanın fiyatı nedir? Movic şirketinin sunduğu ürünün fiyatı 99,800 Yen ile piyasaya sürüldü, bu da yaklaşık 2,110 TL’ye tekabül ediyor.

Set alüminyum, plastik ve slikondan oluşup, ekranlarınızdan hevesle izlediğiniz animedeki orjinal silahın bütün iç tasarımlarına sahiptir. Merkezi 37 santim, kılıçları ise 88 santim olarak duyuruldu. Elbette yumuşak yüzeyi yüzünden bir Titan’ı kesemezsiniz ama emin olun oldukça havalı bir görünüme sahip olursunuz!

Teslim edilebileceği ve resmi olarak internet sitelerine düşeceği tarih 2015’in Ocak ayı gibi görünüyor. Hayranları tek üzen detay satışların büyük ilgi duyulan Cadılar Bayramı’ndan sonra başlaması, daha önce Cosplayerların yaptığı daha sade el yapımı setlere kıyasla bu heyecanla bekleniliyordu ama üzülmeyin, hemen sonrasında katılacağınız her cosplay etkinliğinde bu birebir aynı silahınızı göstermek için bolca vaktiniz olacak.

O zamana kadar spor yapmanız önerilir çünkü bu harika silahın ağırlığı tam olarak 10 kilo!

Oldukça yüklü bir fiyat talep eden set, şimdiden hayran kitlesini cezbedecek görüntüler yayımladı.

shingeki-no-kyojin-silah-seti.jpg

shingeki-no-kyojin-silah-seti.jpg

 

 

Alıntı: AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ya bunun satışını yapacağınıza orijinal görünümüne yakın kostümler yapıp satsalar daha iyi olurdu.şimdi bunu giyinip manitayla dışarıda dolaşmaktansa keşif ekibinin kıyafetini giyip dolaşmak daha çekici geliyor bana.en azından bir tane keşif ekibi ceketim olsun isterdim. :(

 

( shingeki no kyoji animesinin ilk 25 bölüm hakkında aklınıza takılan her soruya bir cevap bulabileceğiniz kendi teorilerimden oluşan çalışmalarım vardır.ilgilenler buyursun. http://forum.turkani...inde-cevapları/  . buda mitolojik bir kurgu hikayesi. http://forum.turkani...geki-no-kyojin/  )

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.