Jump to content

Naruto’nun Final Bölümü Renkli Olacak


KuramaUN

Önerilen İletiler

  • TAÇE Yetkilisi

Nefeslerin Tutulduğu Naruto’nun Final Bölümü Renkli Olacak

 

Naruto’nun sona ermesine çok az bir zaman kaldı ve doğal olarak Naruto haberleri art arda gelmeye devam ediyor. 10 Kasım’da Weekly Shonen Jump’ta yer alacak Naruto’nun finali 2 bölüm uzunluğunda ve 44 sayfa olacak. 699 ve 700. bölümler bu sayede birlikte çıkacak. 699. bölüm klasik olarak karşımıza çıkacakken, 700. son bölüm tamamen renkli sayfalardan oluşan gerçek bir final olacak. Elbette her zaman için resmi çıkış tarihi 10 Kasım’dan bahsediyoruz ancak manga internete sızdırılacağı için önümüzdeki hafta pek çok kişinin finalden haberdar olacağını da not düşmek gerek.

naruto-final.jpg

Manganın final bölümüyle ilgili bilgilerin yanı sıra Weekly Shonen Jump’ta The Last: Naruto the Movie hakkında yeni bilgiler ve görseller de paylaşıldı. (BİR MİKTAR SPOILER İÇEREBİLİR!) Hikaye ile ilgili olarak bu haberde bahsedilen gizemli karakterin Ay’ın Dünya’ya yaklaşmasının perde arkasındaki Toneri Otsutsuki olduğu ve kendisinin Hagoromo ile Kaguya’nın soyundan olduğu ortaya çıktı. Karakteri seslendiren isim ise ünlü seiyuu Jun Fukuyama. Ayrıca sinemada “Naruto Hiden Retsu no Sho” adında Masashi Kishimoto’nun The Last: Naruto the Movie için hazırladığı bir manga dağıtılacak. Anime filminin yeni tanıtım videosu da bu cumartesi Japonya’daki sinemalarda gösterilecek.

naruto-final.jpg

 

Kaynak: Animefantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Arkadaş şu Naruto'nun filmdeki tipe bak yaaa, asker kaçağı :P Son bölümde renkli olsun yanii, akıl etmişler ;) üstündeki elbise ve kolundaki bant ile otogarda gezen inzibatlara benziyor.

Edit - Sanırım, babasına benzemesin değişik/orjinal bir şey olsun diye saçını öyle yapmışlar. Ama içine etmişler, filmde de sıvarlar :D

Düzenlenme: Barış D. Baryshx tarafından
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Naruto bitiyorumu :cruch-onion-head-emoticon:  :bad-atmosphere-onion-head-emoti    :frozen-onion-head-emoticon:  :help-onion-head-emoticon:  :ghost-onion-head-emoticon:  :depressed1-onion-head-emoticon:  :crying3-onion-head-emoticon:   :dying-onion-head-emoticon:   :dead-onion-head-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Mangasını okuyan arkadaşlar elinin neden bandajlı olduğunu öğrenmiştir sanırım adamlar daha manga ortada yokken planlamışlar bunu :wacko:

 

 

Sorma yaa İş yerinde okudum

bütün bölüm boyunca göstermiyolar kollarını sasuke kendi kendine konuşmaya başladığında bi çığlık attım hıçkırarak ağladım en sonundada dirsekten biraz yukarıdan kopuk kollarını gösterdiler :'(

hıçkırarak ağladım..iyiki fark etmediler  :wacko:

 

Hain Masashi  :hate-onion-head-emoticon:  :hate-onion-head-emoticon:

 

:dead-onion-head-emoticon:  :dead-onion-head-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

naruto nun bitmesine bir hafta mı kaldı :hell-yes-onion-head-emoticon:  :crying2-onion-head-emoticon:  :desperate2-onion-head-emoticon:  :dying-onion-head-emoticon:  :desperate1-onion-head-emoticon:  :crying3-onion-head-emoticon:  :crying1-onion-head-emoticon:  :cruch-onion-head-emoticon:  :dead-onion-head-emoticon:  

tumblr_ne9isnO4mX1shxekpo1_500.png

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.