Jump to content

Dizi yapıyoruz! Anime ve Mangadan Dizi Olur Mu?


Mileydi

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 39
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Barakamon'un dizisi hoş olurdu bence  

biz ancak toradora gibi bir şey yapabiliriz onu da senaryodan kopup entrikalara boğar yapamayız. 

Highschool DxD  :ph34r:   For... science.

Sukitte ii Nayo bence en büyük adaylardan biri.sonrasında kimi to boku ? komedi olarak olabilir.chihayafuru olabilir.karutayı okeye felan uyarlarlar şaka maka o da konu itibariyle olabilir.gekkan shoujo nozaki-kun olabilir.zaten siz düşünmüşsünüz Kimi ni Todoke,Free! , Haikyuu ya da Kuroko No Basket gibi spor animelerin tv dizileri olsa bence güzel olurdu.Winter Sonata - ki zaten varmış dizisi,yeniden yapılabilir bence - olabilir.Shigatsu wa kimi no uso da olabilir.Olay olacağını bilsem de Brother Conflict de olabilir,artık ne yapar ederler bir kaç değişimle uyarlarlar- Bir de dangan ronpayı uyarlayabilirler.Ookami Shoujo to kuro Ouji,Hori-san too Miyamura-kun,Golden Time ve White Album da olabilir.Aklıma ilk gelenler , olabilirliğe en yakın düşündüklerim bunlardı.Ama bu arada bu fikri bulanın aklına sağlık ! Hayal etmek bile güzel oldu ama tabiiki anime animeyken bence daha güzel.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kore dizisinden alınma diye bildiğimiz Güneşi Beklerken zaten o Kore dizisinin orjinali olan Japon dizisi, animesi ve mangasından (Hana Yori Dango) alındı doğal olarak. Yani imkansız değil. Tabii uyarlama sayılmıyor çünkü birkaç minik detay hariç GB çok arklı bir kurguda ilerledi ama bence bu daha iyi oldu çünkü uyarlama damgası verilseydi çok benzemesi istenirdi ve bu da imkansız olurdu kültür farkları nedeniyle. 

Olabilecek animeler romantik-komedi çizgisinden dışarı çıkmaz ama. O yüzden şu aralar ne popüler anime varsa live actionu çıkan, bizim onu uyarlama diye alıp çekmemiz çok muhtemel.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra...

Muhtemelen özel efekt sıkıntısı çeken sektörümüz nedeniyle böyle uçanlı kaçanlı bir iş olmayacaktır. Tokyo Ghoul falan beklemeyelim yani :D Ya Zankyou no Terror gibi bir iş ya da Slice of Lİfe janrasından bir şeyler olabilir diye düşünüyorum. Bu arada aranızda Liar Game'in mangasını okuyan var mıdır bilmem ama adamlar onu diziye çevirmeye çalışmıştı ve gerçekten hiç de güzel değildi. Kusura bakmasınlar yani :angry:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.