Jump to content

Sadece Anmecilere Özel Sosyal Medya Sitesi


SSurvivoRR

Önerilen İletiler

Bu site hayırlısıyla tamamlanırsa forumca gidelim üye olalım işte ne zararı var? Bakarsınız tutar ya da bayağı güzel bir yer olur, orada vakit geçiririz işte misler gibi. Ne zararı var yani bence gayet güzel bir fikir. 

 

Kardeş, ben pek anlamam bu tip şeylerden ama baktın güzel bir iş çıkardın, facebook'ta Medeni Hali: Otaku diye bir sayfa var adminlerle konuş bi' bak reklamını yaparlar mıymış diye. Yorumlara link atma ama, adminlere git direkt. 

 

Haydi kolay gelsin sana!

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 60
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Merhaba Arkadaşlar . Son Günlerde Animeye Fazlasıyla Önem Vermeye Başladım . Bunun Bir Sonucu Olarak , Sadece Animecilerin Girebileceği Bir Sosyal Medya Sitesi 'YAZMAK' Istiyorum . Bu Konuda Türkanime

Evet Arkadaşlar PHP ve Mysql Ile Sistemi Yazmaya Karar Verdim , Aynı Facebooktaki Sayfa Sistemi Gibi Anime Sayfaları Olacak , Wikiler , Wallpaperlar vs Buralara Girilebilecek ... Ayrıca Populer Anime

Bencede Site pek tutmaz gibime geliyor.

WTF !! Sunucu Yüzünden İçerisindeki COOKIE Atama Motoru Hata Veriyor . Bu Sorunun Gemesi İçin PHP Versionunun Yükseltilmesi Gerek . Sunucu Şirketine Mail Attım . Bu Süre İçerisinde Bende Durmadan Siteyi Yazmaya Devam Edeceğim . Sorunlar İçin Sizden Özür Diliyorum .  :( :( :(

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar Sonunda Sistemi Çalışır Hale Getirebildim :D

 

Beta Testi An Itibari Ile Başlamıştır ve En Az 48 Saat Sürecektir . 10.02.2015 - Gece Yarısında Sistemi Kapatmayı Düşünüyorum .

 

Site Linki : http://kodogren.org/anime , Eğer Netiniz 96kBps'den Yavaşsa Siteye Girmenizi Önermem , 1 Saat Sayfa Güncellemesi Beklersiniz Ama Hepinizin 96 kBps'den Hızlı Interneti Olduğunu Düşünüyorum .

 

Site Ile Ilgili Hataları http://kodogren.org/anime/submitticket.php üzerinden Bana Gönderebilirsiniz veya Buradan Yazabilirsiniz . 

 

Hepinize Eğenceli Bir 2 Gün Diliyorum :) Şimdiden Ilk Açık Betamıza Katılan Herkese Çok Çok Çok Çok Teşekkürlerimi Sunuyorum :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

@charmer Bir Hatamı Bulmamı Sağladın . Çok Teşekkür Ediyorum :)

 Ne demek farkında olmadan yardımım dokunduysa :D Bu arada sitenin giriş ekranının rengiyle yazı rengi aynı zorluyor haberin olsun (kayıt olurken) :)

 Bir de kayıt oldum mesela da öyle hiçbir şey yok ortalıkta, üye listesi olsun paylaşım olsun giriyorum bir şey yapamıyorum :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Forum Admin

Kayıt olurken "neden burada olmak istiyorsunuz" sorusuna cevap yazarken yazdığımı okumakta zorlandım pek gözükmüyor. Aynı şekilde kayıt olurken eksik veya hatalı bir şey yaptığında yukarıya bir uyarı geliyor bu uyarıyı çarpıdan (X) kapatmadan altta kayıt ol butonu gözükmüyor ama enter ile olmadanda kayıdı tamamlayabiliyorsun. Ayrıca kayıt ol butonunun yarısı gözüküyor aşağıya indirilmiyor -_-.

Kullandığım tarayıcı: Mozilla Firefox

http://i.hizliresim.com/gkZP1b.png

 

Kayıt olduktan sonra hesabı çıktım geri girmeyi denedim ve başaralı olamadım. Benden bu kadar fazla uğraşmayı sevmiyorum. Başarılar.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Uyarılarınız İçin Teşekkür Ederim :) Ilgileneceğim ..

 

Charmer Sen Kayt Olduğunda Başka Kayıt Olan Var Mı Diye Sisteme Girdim , Ust Kısımdan Üye Aradım , 2.Sayfaya Geçtiğimde Hata Ile Karşılaştım . Yani Arama Kelimemdeki Sonucu Vermiyordu .

 

@SiyahBeyaz Senin Aldıın Hatayı ben localde Almadım Ama Ilgileneceğim .

 

Ilk Betamız , Veritabanı Kayıtlarına Göre , 25 Beta Tester Ile Gerçekleşmiş :D 25 Kişiden Sadece 3 Kişi hata Bildirmiş . Kendilerine Teşekkür Ediyor , Bir Sonraki Betayı 4 Gözle Bekliyorum :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Resimlerden baktıgıma gore calısmaların az da olsa sonuc vermis, tebrik ederim. :) Site acildiginda uye olacagim.*-* Bu ise giristigin icin de tebrik ederim^^ Kolay gelsin~

Ps. Beta acikken okuldaki internetten girmeye calistim, kaplumbaga hizindaki internetten dolayi bakamamistim :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.